Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dėl sugadinto gimtadienio Radžio apkaltinta A.Petravičienė: „Jis iškėlė pavydo sceną už milijoną“

Neseniai 31-ąjį gimtadienį atšventęs Radžis Aleksandrovičius prisiminė prieš metus vykusią jubiliejaus šventę. Tiesa, ją tąkart apkartino konfliktas su buvusia scenos kolege Agne Petravičiene. Dainininkas teigia, kad moteris apniokojo jo butą, tačiau Agnė turi visai kitokią šios istorijos versiją.
Agnė Petravičienė, Radžis
Agnė Petravičienė, Radžis / Valdo Kopūsto, TV3 nuotr.

„Viskas įvyko po mano gimtadienio šventės, kai atvykome į mano butą. Aš į savo namus priimu tik labai artimus ir patikrintus žmones. Pas mane bet kas nesilanko. Agnę pakviečiau kaip kolegę, bičiulę, o ji leido sau daryti bardaką mano namuose. Kaip galima ateiti į svečius, mėtyti batus, rėkauti. Man tokie dalykai visiškai nepriimtini, aš to savo namuose niekada neleisiu“, – pirmą kartą viešai apie konfliktą su buvusia scenos partnere Agne Petravičiene prabilo garsus dainininkas Radži Aleksandrovičius.

Dainininkas visai neseniai atšventė trisdešimt pirmąjį gimtadienį. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Ant bangos“ jis dalijosi gimtadienio įspūdžiais, pasakojo apie asmeninio gyvenimo detales, taip pat pripažino, kad net ir ryškiausiai viešumoje sėkmę demonstruojantiems žmonėms ne visuomet pavyksta išvengti nemalonumų. Vos prieš metus audringai trisdešimtąjį jubiliejų šventusiam Radžiui, anot jo paties, namus nuniokojo ir sukėlė konfliktą buvusi scenos partnerė A.Petravičienė.

„Turbūt visi romai mėgsta audringai švęsti. O čia juk dar jubiliejus. Po šventės visi nuvažiavo į viešbutį, į namus pasikviečiau pačius artimiausius. Tarp jų buvo ir Agnė. Tačiau ji svetingumo neįvertino, ėmė audringai elgtis, lyg būtų neaišku kur. Labai nemalonu, bet teko ją išvaryt. Aš nesuprantu, kaip taip galima svečiuose elgtis. Niekada nesu nei kažkam kažką blogo padaręs, nei iš baliaus išvarytas. Aš juk ją į savo turą buvau pasiėmęs, daviau užsidirbt, o čia taip atsilygint...“ – laidoje „Ant bangos“ kalbėjo Radžis.

Agnė Petravičienė: jam nepatiko, kad per daug su kitais šokau

15min susisiekus su Agne Petravičiene, ši teigė, kad nieko panašaus per Radžio jubiliejų neįvyko – nei ji svaidėsi batais, nei rėkavo.

„Tik mane vienintelę jis kvietė į namus iš anksto, kitiems visiems buvo pasakyta, kad tegu miega viešbučiuose ar kur nori, nes jo butas ne guminis ir tik aš vienintelė, kuri galės pas jį nakvoti.

Jubiliejus buvo šaunus, visą vakarą Radžis mane šokdino, prie visų vis gyrė, kad labai gražiai atrodau, kad dar taip nematęs manęs gyvenime ir t.t. Viskas buvo sklandžiai, svečiai taip pat puikūs, neturiu kuo skųstis“, – pasakojo moteris.

Tačiau netrukus, pasak Agnės, atlikėjo elgesys ėmė keistis: „Tik vėliau jo nuotaika pradėjo blogėti ir, kaip supratau vėliau, tikrai ne dėl alkoholio... Kai svečiai išsiskirstė, jis net atsisakė nešti gėles namo, neva jam jų nereikia ir vis labiau kažko siuto... Žodžiu, aš paėmiau tas gėlės ir vos užtempiau laiptais tą, galima sakyti, gėlių kioską į viršų, į jo butą, paklausiau, kur merkti – sakė mesti ant žemės jas. Aš norėjau į vonią nešti, bet ne – liepė dėti ant žemės ir tada prasidėjo...“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Atlikėjas Radži, Agnė Petravičienė, Rosita Čivilytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Atlikėjas Radži, Agnė Petravičienė, Rosita Čivilytė

A.Petravičienės manymu, Radžis užpavydėjo dėl jos draugiškumo su kitais gimtadienio svečiais.

„Tiesiog jam nepatiko, kad per daug tą vakarą šokau su kitais ir taip pademonstravau, kaip supratau, tik vėliau jam, kaip čigonui, ne pagarbą. Niekas nieko ten nei mėtė, nei šaukė, tiesiog po man iškeltos scenos ryte nenorėjau juokinti žmonių ir pasakiau, kad išeinu, nes tokio cirko nepakęsiu, aš ne jo nuosavybė ar daiktas – ir išėjau... Tada supyko, kad išėjau ir atgal neparėjau. Ir vis pyko, ir pyko. Žodžiu, aš turėjau su niekuo nešokti, o jeigu taip pasielgiau – labai atgailauti, bet nežinau, kodėl taip turėčiau elgtis, nes nieko blogo nepadariau, tam ir baliai, kad būtų linksma, o ne pavydo scenoms kelti, nemėgstu tokių dalykų.

Žodžiu, pirmą kartą gyvenime pamačiau iš pavydo vos ne juodą Radžį. Ir gerai, kad išėjau, nes nežinia, kaip ten būtų pasibaigę... Ten buvo scena už milijoną... “, – 15min pasakojo Agnė Petravičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius