Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radžis apstubęs: atskleistos jo nuotakų nuodėmės

LNK realybės šou „Radži ieško žmonos“ įpusėjo ir šeštadienį trenkė su dviguba jėga. Šokiruoti buvo visi: ir Radžis, ir jo nuotakos, ir, veikiausiai, televizijos žiūrovai. Tiesioginės transliacijos metu buvo atskleistos gėdingiausios šou dalyvių nuodėmės.
Iš „Radži ieško žmonos“ projekto iškrito Alma
Iš „Radži ieško žmonos“ projekto iškrito Alma / LNK nuotr.

„Susikišk savo nuomonę į subinę“ ir panašiomis frazėmis socialiniame tinklapyje „Facebook“ besimėčiusi Nijolė užėmė pirmąją išlikimo kėdę. Ekrane pamačiusi savo keiksmus panelė aiškinosi drebančiu balsu: „Bet jeigu mane puola, jei ant manęs „stumia“, jei aš tiems žmonėms nepatinku, kodėl negaliu atsikirsti?“, – klausė ji Radžio. Svajonių jaunikis atsakė griežtai: „Su žiūrovais šitaip elgtis tikrai negalima“. 

LNK nuotr./„Radži ieško žmonos“ dalyvė Nijolė
Nijolė

Kita savo nusižengimais nustebinusi panelė – blondinė gražuolė Alma. Duodama interviu žurnalistams ji prasitarė, jog realybės šou „Radži ieško žmonos“ dalyvauja ne dėl Radžio, o dėl populiarumo. Garsiausias Lietuvos romas buvo šokiruotas ir tuojau pat paprašė Almą užimti antrąją išlikimo kėdę. Mergina atsiprašinėjo ir tikino, jog buvo pasakiusi visai ne tai, ką norėjo. 

Daivą gynė sesuo ir mama

Jau kurį laiką sklando gandas apie šio projekto favorite laikomos Daivos asmeninį gyvenimą. Ar gali būti, kad ši panelė turi vaikiną Robertą, kuris gyvena jos gimtojoje Šilalėje? Tai liudija internete aptiktos nuotraukos, kuriose Daiva apsikabinusi kitą vyrą. Paneigti šio fakto į LNK televizijos studiją atvyko net Daivos artimieji – mama Laimutė ir sesuo Gitana. Moterys choru tvirtino, kad su Robertu Daiva išsiskyrė jau prieš metus ir šiuo metu yra vieniša. Daivos mama Radžis pasikliovė ir Daivos pasigailėjo. Išėjimas iš realybės šou šiai panelei būtų tikrai didelis praradimas. Juk mergina jau už keleto dienų su Radžiu turėtų vykti į meilės miestą Paryžių.

Televizijos žiūrovų sprendimu realybės šou „Radži ieško žmonos“ šeštadienio vakarą paliko grožio konkursų dalyvė Alma Eniulytė. 

Kitą šeštadienį per LNK sužinosite, kaip toliau panelėms sekėsi prabangiame Taujėnų dvare. Atidžiai sekite Radžio ir jo nuotakų santykius. Juk artėja momentas, kai Radžis turės priimti tinkamą sprendimą. Jaunikis prisipažino: „Išsirinkti žmoną – pats didžiausias ir sunkiausias uždavinys.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius