-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Radžis uždainuos kartu su Donata Gutauskiene-Laisva: „Mes ir esame tikrasis žvaigždžių duetas“

„Šiandien savo mergina galiu vadinti tik Laisvą, – taip apie žurnalistę Donatą Gutauskienę-Laisvą kalba dainininkas Radži – abu jie dalyvaus legendiniame LNK projekte „Žvaigždžių duetai“, tad repetuodami kartu dabar tikrai praleidžia nemažai laiko.
Laisva ir Radžis
Laisva ir Radžis / Žmonės.lt nuotr.

Abu jie – ugningi, impulsyvūs, ir neslepiantys savo nuomonės, todėl akivaizdu, kad iš šios poros projekte bus galima tikėtis visko.

„Su Radžiu esame seni pažįstami, ir tai labai padeda – nėra jokios tarpusavio baimės ir nejaukumo, vienas kitą tikrai labai jaučiame. Tiesa, daug ir ginčijamės, tačiau mums gerai sekasi rasti kompromisus“, – kalbėjo Laisva.

Donata Gutauskienė-Laisva televizijos žiūrovams geriau žinoma Donatos Baltrušaitytės pavarde – ją moteris pasikeitė po to, kai Alytaus pataisos namuose ištekėjo už širdies draugo Rolando Gutausko.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Donata Gutauskienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Donata Gutauskienė

„Mes dainuojam paprastai, bet ne prastai. Tai, ką matote, ir yra tikras žvaigždžių duetas, nes pirma, kas turi rūpėti – tai dainavimas, jausmas, o ne visokie akrobatiniai judesiai“, – taip porą pristatė pats Radžis.

„Manęs nuolatos klausia, kodėl aš toks populiarus, ir pirmiausia taip yra todėl, kad aš jaučiu žmones, ir iš manęs jie gauna tai, ką ir nori pamatyti. Būtent tokie būsime ir „Žvaigždžių duetuose“, – pridūrė atlikėjas.

Tuo tarpu Laisva atskleidė, kad pora rengia nemažai siurprizų. „Ruošiame ir tokių pasirodymų, kur ir pats Radžis atsiskleis visai kita puse, o žmonės sakys – o geras, jis ir taip gali? Tokiuose amplua dar niekas nebus matęs nei jo, nei manęs“, – kalbėjo atlikėja.

Radžis taip pat pabrėžė, kad jam projekte svarbiausia – žiūrovų meilė, o ne komisijos kritika.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Radžis Aleksandrovičius
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Radžis Aleksandrovičius

„Jei man nepatiks koks nors komisijos narys – aš ir pasakysiu. Man nebus jokių autoritetų. Aš jau prisiklausęs tiek tų komentarų, kad jau turbūt viską žinau. Jei ten sėdi, reikia mokėti pasakyti kažką naudingo, o pas mus sėdi ir įžeidinėja. Projektų aš daug praėjęs. Vieni ateina, kiti išeina, bet Radžis – lieka“, – savo požiūrį dėstė atlikėjas.

Kol Radžis svarsto apie būdus patikti publikai, Laisva pripažįsta, kad jai svarbiausias yra gerbėjas yra jos vyras Donatas Gutauskas, šiuo metu kalintis Alytaus pataisos namuose.

„Vyras labai džiaugiasi mano dalyvavimu. Jis žino, kad dainavimas mano gyvenime užima labai didelę dalį, todėl jis džiaugiasi, kai aš su laiminga. O dalyvaudama „Žvaigždžių duetuose“ aš tikrai esu laiminga – gavau puikų partnerį, neturiu ko liūdėti“, – šypsojosi Laisva.

Ar porai pavyks nusitaikyti tiesiai į žiūrovų širdis ir pelnyti jų simpatijas? Įspūdingo, legendinio projekto „Žvaigždžių duetai“ sugrįžimas – jau netrukus!

TAIP PAT SKAITYKITE: Donata Gutauskienė-Laisva 2016-uosius pasitiko su pataisos namuose kalinčiu savo vyru Rolandu

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Donata Baltrušaitytė-Laisva
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Donata Baltrušaitytė-Laisva

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius