Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radžiui per šventes – sveikinimų liūtis

Per šventes į gimtąjį Panevėžį iš sostinės grįžusio dainininko Radžio Aleksandrovičiaus laukė ne tik artimųjų dovanos, bet ir jo globėjos Vidos Minevičienės pašto dėžutę užplūdę šventiniai gerbėjų atvirukai.
Radži
Radžis sako, kad visi jam siųsti sveikinimai buvo labai šilti. / Irmanto Gelūno/ "15min.lt" nuotr.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, savo 21 metų numylėtiniui moterys ne tiktai linkėjo sėkmingos karjeros, bet ir prašė vengti konfliktų ir skandalų, tramdyti karštą būdą.

Radžis džiaugiasi, kad jo atliekamoms dainoms neabejingi žmonės rado laiko parašyti linkėjimų - ir ant tradicinių atvirukų, ir elektroniniuose laiškuose. „Manęs dažnai klausia, kokių dovanų gaunu iš gerbėjų. Bičiuliai įsivaizduoja, kad vos spėju priimti siuntinius su įvairiausiomis gėrybėmis. Negavau nė vieno siuntinio! Visi mano gerbėjai – turtingi. Jei jie pradėtų siųsti dovanas, nežinočiau, kaip jiems atsidėkoti. Todėl ne kartą jiems sakiau, kad pati didžiausia dovana man – šilti žodžiai, už kuriuos aš atsilyginsiu dainomis“, - paaiškino atlikėjas.

Pirmųjų sveikinimų Radžis sulaukė dar gruodžio viduryje - likus savaitei iki švenčių. Laiškai plaukė iš įvairių Lietuvos vietų, daugiausia – iš Panevėžio, Vilniaus, Utenos, Klaipėdos. Greta parduotuvėse pirktų spalvingų atvirukų buvo keletas, kuriuos išdailino pačios siuntėjos. Rankų darbo atvirukai papuošti kompozicijomis iš šiaudų, augalų lapų bei žiedlapių.

Dainininkas įsitikino, kad virtualūs atvirukai gali būti ne mažiau žavingi nei tradiciniai.  Atvertus kurį nors atviruką, atkeliavusį į elektroninį paštą, pasigirsdavo smagi melodija, o greta sveikinimo teksto pasirodydavo šokantys arba dainuojantys personažai.

Iš rašysenos ir laiškų stiliaus Radžis suprato, kad jam rašo ne vien paauglės, bet ir garbaus amžiaus moterys. „Nesunku atpažinti, kad laišką parašė intelektualus, išsilavinęs žmogus. Tokie gerbėjai man linkėjo, kad ir kitais metais sėkmingai koncertuočiau, linksminčiau juos savo dainomis, įrašyčiau albumą.  „Taip pat jie patarė tramdyti savo būdą, vengti skandalų ir nebesivelti į įvairius ginčus“, – pasakojo dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius