Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raisai Šarkienei prasidėjo „Didieji pokyčiai“ – atlikta pirmoji operacija

„Didieji pokyčiai“ prasidėjo ištikimiausiai dainininko Radžio gerbėjai Raisai Šarkienei – jai atlikta veido tempimo ir vokų pakėlimo operacija!
Raisai Šarkienei prasidėjo „Didieji pokyčiai“ – atlikta pirmoji operacija.
Raisai Šarkienei prasidėjo „Didieji pokyčiai“ – atlikta pirmoji operacija. / TV3 nuotr.

„Verkiu kaip mažas vaikas – šis projektas man didžiausia gyvenimo dovana. Tai tas pats, lyg būčiau išlošusi milijoną! – apsipylusi džiaugsmo ašaromis, likus valandai iki operacijos, kalbėjo Raisa. – Mano laime džiaugiasi vaikai, gerbėjai ir net visiškai nepažįstami žmonės. Prasideda naujas, ypatingas mano gyvenimo etapas. Radži žino, kaip aš to trokštu, todėl mintimis jis yra drauge su manimi.“

Raisa iš kitų projekto dalyvių išsiskiria ne tik egzotiška ir ekstravagantiška išvaizda, bet ir sudėtinga gyvenimo istorija, primenančia jos mylimo dainininko likimą. TV3 vasaros projekto „Didieji pokyčiai“ dalyvė gimė Sachalino saloje, esančioje Azijos rytinėje pakrantėje. Motina ją paliko vos gimusią, o tėvas paliko, kai jai buvo 5 metukai. Daugiau Raisa jų taip ir nebematė. Šiemet 55-erių metų jubiliejų švęsianti Raisa jau spėjo palaidoti septynis savo sutuoktinius, tačiau optimizmo gyvenime ji nepraranda.

„Anksčiau sakiau, kad mano mylimasis turi būti jaunesnis bent 10–15 metų, tačiau po šio projekto ieškosiu ne ko kito, o dvyliktoko, bebaigiančio mokyklą!“ – su šypsena kalbėjo Raisa.

Pasak operaciją atlikusio plastikos chirurgo Dariaus Radzevičiaus, viskas praėjo sėkmingai ir jau greitai R.Šarkienė galės džiaugtis atjaunėjusiu veidu, akimis ir lygesne oda. Ši operacija Raisai yra tik jos pokyčių pradžia. Jau greitai jos laukia kitų specialistų pagalba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius