Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Raminta Naujanytė-Bjelle: „Nenorėčiau sulaukusi 50-ies verkti, kad esu vieniša“

„Niekada nebuvau girdėjusi tiek gerų žodžių. Nosies neužriečiau, bet ėmiau pasitikėti savo jėgomis ir tikėti, kad galiu daug pasiekti, nuveikti didelius darbus“, – prisipažino dainininkė Raminta Naujanytė-Bjelle, grįžusi į Lietuvą po pusmetį trukusių muzikos kompozicijos studijų Islandijoje.
Raminta Naujanytė-Bjelle
Raminta Naujanytė-Bjelle / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Bjelle Karjera

LRT laidos „Gyvenimas“ kūrėjams dainininkė papasakojo, kad naujos galimybės, drąsūs projektai ir sutikti žmonės suteikė jai postūmį svajoti apie dideles koncertų sales ir dainavimą kartu su pasaulinio garso žvaigždėmis. Nors skųstis 25-erių atlikėjai Ramintai ir iki šiol nebuvo kuo – likimas jai buvo dosnus: dalyvavimas televizijos talentų projekte dar nė mokyklos nebaigusią merginą iškėlė į populiarumo viršūnes, kur laukė ne tik gerbėjų pripažinimas, bet ir didžiuliai koncertai, pasiūlymai vesti televizijos laidas, demonstruoti drabužių kolekcijas.

Per pastaruosius septynerius metus Bjelle tapo viena žinomiausių Lietuvos atlikėjų. Tačiau sėkmė turi savo kainą – sėdėdama prieš televizijos kameras mergina atskleidė, kad neseniai baigėsi pusmetį trukę santykiai su mylėtu žmogumi ir, deja, ne taip, kaip pati Raminta būtų norėjusi.

„Razauskai Photography“ nuotr./Raminta Naujanytė-Bjelle
„Razauskai Photography“ nuotr./Raminta Naujanytė-Bjelle

„Nelabai man sekasi su nuolatiniais santykiais. Nuoširdžiai sakant tikriausiai taip yra dėl mano gyvenimo būdo. Be to, nesu prie puodų stovinti ir vaikus auginanti moteris“, – atviravo dainininkė.

Bjelle pripažįsta esanti ne auksinio charakterio ir svarsto, kad šalia galėtų būti tik toks pat pašėlęs žmogus, kurio kol kas dar nesutiko: „Tikrai nenorėčiau sulaukusi 50-ies sėdėti su katinu, gerti kavą ir verkti, kad esu vieniša, guosdamasi tuo, jog kažkada kažką gero įrašiau. Ne, aš noriu normalių dalykų ir tikiuosi, kad šiuolaikinėje visuomenėje galima suderinti ir karjerą, ir šeimyninį gyvenimą.“

„Razauskai Photography“ nuotr./Raminta Naujanytė-Bjelle
„Razauskai Photography“ nuotr./Raminta Naujanytė-Bjelle

Atviras Bjelle interviu – jau šį vakarą 19.30 val. laidoje „Gyvenimas“ per LRT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius