-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Realybės šou dalyvės Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva nesutriko filmuojamos net soliariume

Taip likimas ir prodiuseriai lėmė, kad pirmomis naujojo žvaigždžių realybės šou „Taip gyvena žvaigždės!“ dalyvėmis tapo Lietuvos sekso simboliai Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva. Visi, kurie svajojo užsukti į gražuolių repeticijas, jų persirengimo kambarį, pamatyti jas soliariume ar sužinoti Indrės ir Gretos tobulos figūros paslaptį, galės tai padaryti naujoje laidoje „Taip gyvena žvaigždės“. Pikantiškiausi kadrai, atviriausi pokalbiai ir didžioji intriga: ar jos iš tiesų skiriasi?
Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva
Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva / Stop kadras

Laidoje pamatysite, kaip filmavimo grupė įsiveržė į repeticiją ir merginos atviravo, ar iš tiesų jos yra draugės, ar tik vaidina, kaip išgarsėjo, ar sunkus buvo kelias siekiant populiarumo. Nesidrovėjo papasakoti net apie skandalus, kurie yra žvaigždžių gyvenimo dalis. „Mus filmavo repeticijose, sporto salėje, šokių salėje pas choreografą Andrių Kandelį, restorane. Viena iš mūsų aplankytų  vietų buvo net gyvūnų prieglauda“, – pasakojo grupės „Kitokios“ narės.

Laidoje bus aptariamas ir merginų asmeninis gyvenimas. „Pernai prieš Kalėdas, po trejų metų draugystės, išsiskyriau su draugu karatė meistru Dariumi Petrikausku. Dabar gyvenu viena ir žinau, kad kartu nebebūsime“, – atskleidžia I. Burlinskaitė. Tačiau mergina neliūdi, o džiaugiasi, kad turi daugiau laiko. „Tuštumą, kuri liko, užpildau kitais dalykais. Dabar lieka daugiau laiko karjerai ir sau. Anksčiau dėl Dariaus daug ko atsisakydavau.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Dariui Petrikauskui įgriso Indrės Burlinskaitės kalbos apie skyrybas: „Taikytis nesiruošiu“

Gretai Lebedevai asmeninis gyvenimas klostosi geriau, su savo sužadėtiniu Aleksandru Kazakevičiumi įsirengė nuosavą būstą. „Kai tik remontas bus baigtas, būtinai surengsime buto pristatymą. Galbūt parodysime net ir savo miegamąjį“, – intriguoja Greta.   Kameroms pavyko užfiksuoti, kaip sporto klube merginos koketavo ir trukdė susikaupti vyrams. Slaptos filmavimo kameros buvo įrengtos soliariume, kuriame merginos deginosi. „Ten vieną akimirką ant filmavimo kameros teko užmesti rankšluostį“ – koketavo Indrė.

Laidos vykdomasis prodiuseris Dangis Cholinas sako: „Bendrauti su Indre ir Greta nebuvo sunku. Jos visada geros nuotaikos ir atviros, bent jau man susidarė toks įspūdis. Merginos neįsižeidė dėl to, kad mes įlindome pas jas į soliariumą, tad pikantiškų vaizdų laidoje netrūks.“ Visi pikantiški vaizdeliai apie didžiausių garsenybių gyvenimą – jau šį ketvirtadienį 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Realybės šou „Taip gyvena žvaigždės“ – ketvirtadieniais 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ TV.

Televizijos nuotr./„Taip gyvena žvaigždės!“ realybės šou plakatas
Televizijos nuotr./„Taip gyvena žvaigždės!“ realybės šou plakatas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius