-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Realybės šou keičia moterims gyvenimą: iš kompleksuotų – į save mylinčias gražuoles

Grožio ir išvaizdos pokyčių realybės šou „Svajonių nuotaka“ suteikia galimybę moterims atsikratyti kompleksų ir pamilti save. Šį šeštadienį TV3 žiūrovai išvys dar trijų merginų virsmą į gražuoles gulbes.
Eglė Geležinytė
Eglė Geležinytė / Stop kadras

Ankstesnėje laidoje žiūrovai sužinojo nepatenkintos savo išvaizda panevėžietės Eglės Geležinytės istoriją. Mergina daug metų kovojo su veido randais, buvo nepatenkinta savo nosimi, išgyveno dėl kreivų pageltusių dantų.

Pokyčių šou „Svajonių nuotaka“ profesionalų komanda pasirūpino, kad Eglės kompleksai pasiliktų praeityje. Dermatologijos ir lazerių klinikos gydomųjų lazerių specialistė Gražina Meilutienė specialiomis procedūromis padėjo atsikratyti randų. Plastikos chirurgas Saulius Vikšraitis pasirūpino nosies formos korekcija, į viršutinę lūpą suleido hialurono rūgšties. Žiūrovai laidoje pamatys, kaip patamsėjusius, kreivus Eglės dantis odontologas Darius Kunčius porceliano laminatėmis pavers prilygstančiais holivudinei šypsenai.

E. Geležinytės makiažu pasirūpins vizažistė Milita Daikerytė. Merginos darbas projekto dalyvę pradžiugins neapsakomai. Panevėžietei vaizdas veidrodyje pranoks visus lūkesčius.

Pasipuošusi vestuvine suknele, išvydusi save veidrodyje, E. Geležinytė negalės atitraukti nuo savęs akių. „Jaučiuosi tikra svajonių nuotaka. Jau tikrai nemaniau, kad galėčiau taip gražiai atrodyti. Iš kompleksuotos merginos tapau švytinčia gražuole. Negaliu rasti nė vieno savo išvaizdos trūkumo. Manau, neras ir kiti“, – džiaugsmingai dėstys E. Geležinytė.

Stop kadras/Eglė Geležinytė
Stop kadras/Eglė Geležinytė

„Svajonių nuotakos“ žiūrovai išvys dar dviejų moterų išvaizdos pokyčius. Viena iš jų – Kaune gyvenanti 24 metų Sandra Sandanavičienė. Jauna moteris nėštumo metu priaugo daugiau nei dvidešimt kilogramų. Nors antsvorio pavyko atsikratyti, pilvo oda liko nukarusi. Nei sportas, nei dietos, nei masažai – niekas nepadėjo moteriai visiškai panaikinti odos perteklių. Liko vienintelė išeitis – plastinė operacija.

Grožio srities specialistai moteriai išvaizdą sutvarkys, kad ji atsikratytų kompleksų ir imtų savimi pasitikėti. Implantologijos ir estetinės odontologijos klinikoje bus išbalinti ir estetiniu plombavimu atkurti Sandros dantys. Lazerinės ir estetinės dermatologijos klinikos specialistė G. Meilutienė lazeriu išspręs kaunietei odos problemas. S. Vikšraitis pasirūpins dviem plastinėm operacijom – pilvo sienos patempimo ir krūtų didinimo implantais.

Stop kadras/Sandra Sandanavičienė
Stop kadras/Sandra Sandanavičienė

„Jaučiuosi labiau pasitikinti savimi, ramesnė, atsipalaidavusi, laiminga“, – apie savo pokyčius kalbės laidoje S. Sandanavičienė, atskleidama, kad dabar į veidrodį žiūri kiekvieną dieną.

TV3 žiūrovai moterų išvaizdos pokyčius pamatys jau rytoj, šeštadienį, 17.20 val. pokyčių realybės šou „Svajonių nuotaka“.

Stop kadras/Sandra Sandanavičienė
Stop kadras/Sandra Sandanavičienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius