Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Realybės šou „Sala“ išgarsėjusi Goda: „Svajoju apie darnią šeimą ir bent porą vaikų“

Nors prieš savaitę praūžęs realybės šou „Sala“ pusfinalis paliko dalyvę Godą Stasiulaitytę be pergalės ir be „To Vienintelio“, vis dėlto šiandien mergina turi kuo džiaugtis – visų pirma, ir žymiai išaugusiu instagramo sekėjų skaičiumi, ir gyvenimo suteiktomis progomis siekti naujų tikslų bei galimybe kartais pasvajoti – galbūt jau kitą kartą meilė lauks ir jos?
Goda Stasiulaitytė
Goda Stasiulaitytė / Gedimino Žilinsko ir asmeninio albumo nuotr.

„Į šį šou ėjau gerai praleisti laiko, pasisemti naujų patirčių, – per daug lūkesčių antrosios pusės paieškose tikina neturėjusi G.Stasiulaitytė. – Nemanau, kad tikrą meilę surasti taip lengva, tačiau neatmečiau tokios galimybės.“

Asmeninio albumo nuotr. /Goda Stasiulaitytė
Asmeninio albumo nuotr. /Goda Stasiulaitytė

Mergina neabejoja – „Salos“ išbandymai nebuvo patys lengviausi. „Realybės šou „Sala“ etapas buvo vienas intensyviausių mano gyvenime“, – 15min tikina fotomodelis ir priduria, kad per beveik mėnesį išgyveno begalę emocijų ir nuotykių.

Kritikos strėlės – negąsdina

„Eidamas į tokį projektą neišvengiamai suvoki, kad būsi matomas ir stebimas. Tai manęs negąsdina“, – atvirauja projekte sėkmingai iki pusfinalio pasirodžiusi Goda.

Paklausta apie kartais kritikų atakuojamą tiek ją, tiek patį realybės šou, mergina neabejoja: „Kritikos nesulaukia tik tie, kurie nieko nedaro.“

Asmeninio albumo nuotr./Goda Stasiulaitytė
Asmeninio albumo nuotr./Goda Stasiulaitytė

„Neigiamus komentarus priimu kaip natūralų dalyką, man jie nekelia jokių emocijų. Būtų keista, jei visi tik girtų“, – pasakoja pašnekovė ir sako apskritai nė sekundės nesigailėjusi dėl sprendimo dalyvauti „Saloje“.

Pasak G.Stasiulaitytės, realybės šou metu rodytos emocijos ir nuotykiai – ne prodiuserių fantazijos produktas, o gerai įvykdytos dalyvių atrankos rezultatas. „Vienintelis prodiuserių indėlis į projekto metu vykusias intrigas buvo tinkamai atrinkti dalyviai, ryškios, stiprių charakterių asmenybės“, – teigia realybės šou dalyvė.

Gerbėjai ieško ir socialiniuose tinkluose

15min paklausta apie tai, ar gauna daug gerbėjų laiškų ar net kvietimų į pasimatymus, naujai užgimusi socialinių tinklų žvaigždė teigia, kad tokių situacijų pasitaiko kasdien, tačiau instagramas ir feisbukas nėra pažinčių portalai, tad visada tenka mandagiai atsisakyti.

Asmeninio albumo nuotr./Goda Stasiulaitytė
Asmeninio albumo nuotr./Goda Stasiulaitytė

Vis dėlto tai, kad netikėtai išgarsėjo, mergina sakosi bandanti išnaudoti kitiems tikslams. „Žinomumą po realybės šou stengsiuosi nukreipti teisinga linkme ir išnaudoti potencialą, tačiau visų savo karjeros vilčių į tai nededu, turiu ir kitų, su televizija nesusijusių planų“, – sako G.Stasiulaitytė.

Prie G.Stasiulaitytės kelio į sėkmę nemažai prisideda ir jos gana atviros fotosesijos instagrame, tačiau fotomodelis pabrėžia turintis savo ribą. „Savo kūno nesigėdiju, tačiau ir fotosesijų su visiškai atviru vaizdu neturiu. Kol tai neperžengia vulgarumo ribų, esu ne prieš“, – į subtilumo rėmus teigia bandanti sutilpti instagramo influencerė.

Asmeninio albumo nuotr./Goda Stasiulaitytė
Asmeninio albumo nuotr./Goda Stasiulaitytė

Tikslas – šeimos idilė

Iki tol Danijoje studijavusi dizainą, vėliau VGTU mokiusis verslo vadybos ir dirbus su tėvų verslu, mergina turėjo ir keletą darbų, susijusių su mada, drabužiais, dizainu. „Tai mane vis dar traukia ir su šia sritimi sieju savo ateitį“, – apie ateities tikslus prasitaria pašnekovė, taip pat laisvalaikiu besisukanti virtuvėje, nepraleidžianti galimybės nueiti į žygį ar ką nors nutapyti.

Tarp artimiausių tikslų – ir šeimyninės padėties pokyčiai. „Gyvenimo į priekį neplanuoju, tačiau netolimoje ateityje svajoju apie darnią šeimą ir bent porą vaikų. Šeimos idilė visuomet buvo mano siekiamybė, tačiau manau, kad viskas ateis savaime, su laiku, tad neskubinu įvykių, kol kas gyvenu šia diena ir džiaugiuosi gyvenimo suteiktomis progomis. Šiuo metu dalyvauju naujame projekte „Pasimatymų sala“, gal ten ir sutiksiu sau skirtąjį“, – lūkesčių neslepia G.Stasiulaitytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius