Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Redita Dominaitytė: „Jūs sąmoningai mane norite išstatyti pajuokai“

LNK laida „Ne vienas kelyje“ tęsia išbandymų vairavimu maratoną Lietuvos įžymybėms. Atvykusi į specialiai įrengtą poligoną Latvijoje ir išvydusi trasas, kuriomis teks vairuoti, garsi aktorė vis klausinėjo laidos rengėjų, ar šiems negaila tokiems reikalams ir vairuotojams patikėti naujutėlaitį automobilį.
Redita automobilyje
Redita automobilyje / LNK nuotr.

Pamačiusi, kaip vairuoja kiti „Ne vienas kelyje“ herojai, Redita savo eilės laukė su didele baime, nors buvo pasiryžusi įveikti trasas su moterišku užsidegimu.

Baimė buvo su pagrindu: ryškių garbanų savininkė staigiai išslydo iš trasos, tačiau ekstremalioje situacijoje nei automobilis, nei vairuotoja nenukentėjo. Aktoriams būdingos emocijos tiesiog veržėsi per kraštus. Garbanė Redita spėjo ir pasipiktinti, ir bandyti kaltinti sunkiu jai, kaip moteriai, išbandymu. Ji net sąmokslo teoriją surezgė.

„Jūs sąmoningai mane norite išstatyti visos Lietuvos pajuokai“, – tvirtino aktorė, supratusi, kad vairuoti ekstremaliomis sąlygomis yra itin sudėtinga ir reikalauja tinkamo pasiruošimo.

Tačiau garsius pasisakymus gesino ramūs ir profesionalūs Vytauto Švedo pamokymai, kuriuos vėliau ir pati Redita ne tik įvertino, bet ir labai gyrė. Padedant ralio čempionui, ugninių plaukų savininkė, dviejų vaikų mama Redita nurimo ir laiminga bei daug ko išmokusi paliko šalia Rygos įrengtą poligoną.

Sunkiai valdomos emocijos, nauji potyriai, diskusijos apie vyrus ir moteris už vairo bei nemenki Reditos Dominaitytės išbandymai specialiame poligone – jau šį sekmadienį, 17 val. laidoje „Ne vienas kelyje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius