Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Regina Pavliukovič atstovaus Lietuvai konkurse moterims nuo 30 iki 55 metų: „Svarbiausia – vidinis grožis“

Regina Pavliukovič jau netrukus krausis lagaminą į Portugaliją, kur jos laukia vienas didžiausių gyvenimo nuotykių. Vilnietė atstovaus Lietuvai tarptautiniame konkurse „Miss Lady Star Universe“, kuriame dėl titulo varžosi moterys nuo 30 iki 55 metų.
Regina Pawlukowicz
Regina Pavliukovič / Asmeninio albumo nuotr.

Reginai – 32-eji. Teisę baigusi moteris kartu su sutuoktiniu Vitalijumi (40) augina du vaikus – septynerių dukrą ir penkerių sūnų. Kadangi vyras dažnai būna komandiruotėse, Regina didžiąją dalį laiko praleidžia augindama vaikus, taip pat su drauge vadovauja Perkūnkiemyje įkurtai vaikų žaidimų salei „Lobio sala“.

Vis dėlto tarp gausybės skirtingų titulų R.Pavliukovič įsirašys ir dar vieną. Moteriai niekada neteko dalyvauti tarptautiniame grožio konkurse, juolab – atstovauti Lietuvai.

„Konkurso organizatoriai su manimi susisiekė ir patys pasiūlė dalyvauti. Anksčiau niekas šiame konkurse Lietuvai neatstovavo, tad nuoširdžiai nustebau. Pripažinsiu, niekad neteko išbandyti nieko panašaus, nors grožio konkursų užkulisiai man nėra naujiena“, – 15min pasakojo moteris.

Asmeninio albumo nuotr. /Regina Pawlukowicz
Asmeninio albumo nuotr. /Regina Pawlukowicz

Regina į konkursus, dažnai vykstančius ir užsieniuose, lydi dukrą. Taip netikėtai ją atrado ir „Miss Lady Star Universe“ rengėjai.

Tiesa, pasiūlymo dalyvauti Regina sulaukė dar liepos mėnesį, tačiau avantiūrai ryžosi ne iš karto – sprendimą priėmė tik po trijų mėnesių. Kaip pati sako, iš karto priimti tokį gyvenimo nuotykį buvo nedrąsu.

„Kadangi šioje srityje neturiu žinių, patirties stoka ir svetima šalis stabdė. Bet turiu labai gerą vyrą, kuris mane visada stumia pirmyn. Jis labai palaikė, kartojo, kad kaip pavyks pavyks pasirodyti, taip ir bus puiku“, – prisimena moteris.

Asmeninio albumo nuotr. /Regina Pawlukowicz
Asmeninio albumo nuotr. /Regina Pawlukowicz

Nemažai jaudulio kėlė ir pasiruošimas konkursui – per kelis vakarus teks pakeisti ne vieną apdarą. Vis dėlto iki lapkričio 20–25 dienomis Portugalijoje vyksiančio konkurso Regina turės iki smulkmenų apgalvoti ne tik lagamino turinį, bet ir pasiruošti pasirodymui.

Pirmą konkurso vakarą jos laukia susipažinimas su dalyvėmis iš viso pasaulio, o dalyvės privalės puoštis baltai. Antrąjį vakarą laukia portugališka naktis, o moterų laukia ugningas aprangos kodas – visos turės puoštis raudonai. Dalyvės taip pat privalo atsivežti ir šalį reprezentuojančių suvenyrų, dovanų.

„Tad tenka galvoti ne tik apie drabužius, bet ir apgalvoti, kaip geriausiai atspindėti savo šalį, jos grožį“, – jaudulio neslepia Regina.

Asmeninio albumo nuotr. /Regina Pawlukowicz
Asmeninio albumo nuotr. /Regina Pawlukowicz

Konkurso dalyvių taip pat lauks talentų vakaras. Tiesa, jis nėra privalomas, tačiau Regina nusprendė pasiryžti šiam iššūkiui. „Su manimi susisiekė režisierius, jis pasiūlė pagelbėti, padirbėti su pasiruošimu, tad talentų vakaro metu ruošiuosi atlikti dainą“, – išduoda ji.

Grožio konkursą vainikuos gala koncertas, kuris pareikalaus vakarinio drabužio. Moteris džiaugiasi, kad jai parašė keli dizaineriai, jie ir padės elegantiškas sukneles pagyvinti lietuviškais motyvais. Taip pat reikia paruošti nuotraukų albumą, o vienoje nuotraukų Regina privalo įsiamžinti su šalies vėliava.

Asmeninio albumo nuotr. /Regina Pawlukowicz
Asmeninio albumo nuotr. /Regina Pawlukowicz

„Pasiruošimas konkursui išties nemažas (šypteli). Žinau, kad teks nemažai bendrauti ir anglų kalba, todėl ir tam ruošiuosi“, – sako moteris.

Regina neslepia nemažai dėmesio skirianti savo išvaizdai, tačiau pabrėžia – žmogų labiausiai puošia jo vidus.

„Esu įsitikinusi, kad kai žmogus gražus viduje, jis ir išorėje yra gražesnis. Tai yra mano kredo, taip bandau ir gyventi. Mylėti kitus, nes kai esi geras kitiems, visi tai pastebi“, – sako dalyvė.

Moteris nevengia apsilankyti sporto salėje, stengiasi, kad mityba būtų kuo įvairesnė, subalsuota.

„Be šių dalykų gražiai atrodyti nepavyktų, ypač auginant du vaikus. Vis dėlto reikėjo pasitempti ir prieš konkursą“, – šypteli Regina.

Daugiau asmeninio albumo akimirkų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius