-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reklamai apsinuoginusią aktorę Aureliją Tamulytę Juozas Statkevičius pavers prabangia dama

Žavinga blondinė, aktorė Aurelija Tamulytė, pasirodys naujame amplua, prie kurio prisidėjo ir dizaineris Juozas Statkevičius. Itin elegantiškas ir seksualus aktorės įvaizdis skirtas pristatyti naujovę Lietuvoje – prabangius itališkus interjero kvapus „Culti“, kuriais savo mados namus ir salonus parfumuoja pasaulyje žinomi dizaineriai, tokie kaip „Armani“, o namus kvėpina pasaulinės žvaigždės.
Aurelija Tamulytė
Aurelija Tamulytė / Raimundo Švilpos nuotr.

Naujieji „Culti“ kvepalai šią savaitę bus pristatyti specialiame vakarėlyje, kuris vyks Vilniuje duris atversiančiame prabangaus interjero ir dekoro salone „Krispo“. Šio renginio metu Aurelija vilkės veną iš įspūdingų Juozo Statkevičiaus kūrybos suknelių. Dizainerio teigimu, aktorei buvo parinkta juoda žemę siekiantis apdaras.

Pristatant kvapus buvo siekta, kad reklaminiu jos veidu Lietuvoje pasirinkta Aurelija keltų asociacijas su stilingu reklamuojamų kvapų buteliuku. Prieš tai aktorė buvo fotografuojama reklaminėje fotosesijoje, kurioje ji drąsiai prieš objektyvą apsinuogino fotografui Raimundui Švilpai. Seksualios nuotraukos, kurioje Aurelija pozuoja su kvepalais, bus parodytos pristatymo vakarėlyje. 

Salono savininkų, Kristinos ir Povilo Strolių teigimu, į specialiai rengiamą vakarėlį atvyks ir „Culti“  atstovas iš Italijos, kuris yra itin suinteresuotas, jog pristatymas atitiktų labai aukštus gamintojų reikalavimus. „Culti“ yra namų kvapų lyderis visame pasaulyje dėl to, jog pirmieji pritaikė ypatingas technologijas, kaip „užrakinti“ kvapą molekulėse bei išrado kvepiančias nendrines lazdeles.

Be to, pristatymo vakarėlyje laukiama garbingų svečių iš Didžiosios Britanijos. Kviestinė publika bus vaišinama iš prabangių stiklinių indų, bus ragaujamas specialiai vakarėliui iš Ispanijos atvežtas vynas ir užkandžiai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius