-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renata Klimaitytė naują mylimąjį laiko paslaptyje: „Kai vieną kartą nudegi, nori, kad viskas būtų tobula“

Merginų grupės „Kitokios“ lyderė Renata Klimaitytė antradienį draugams pranešė apie naujai užmegztus romantiškus santykius. Tiesa, nors apie draugystę moteris ir pasisakė, su kuo ją sieja šilti jausmai, neatskleidžia – mylimojo tapatybę slepia po devyniais užraktais.
Renata Klimaitytė
Renata Klimaitytė / Viktorijos Kuhlins nuotr.

„Nenoriu sakyti, ką jis veikia, kas jis yra. Nenoriu skubėti, nenoriu niekam nieko pasakoti ir atiduoti savo laimės. Tikiuosi, kad mūsų santykiai plėtosis sklandžiai, todėl noriu juos apsaugoti“, – portalui Žmonės.lt apie užsimezgusius santykius sakė R.Klimaitytė. 

Dar metų pradžioje ji patyrė skaudžias skyrybas su buvusiu sužadėtiniu, tąkart jo dovanotą sužadėtuvių žiedą, kuris šiam atsiėjo 3 tūkst. litų, ji nuleido į kanalizaciją. Nuo šio įvykio neprabėgo nė metai, tačiau R.Klimaitytė tikina, kad naujas mylimasis ir buvęs sužadėtinis nėra tas pats žmogus. „Su buvusiuoju nebendrauju“, – sakė dainininkė.

Su paslaptinguoju vyriškiu R.Klimaitytė susipažino, kaip pati sako, vieno vakarėlio metu, tai įvyko prieš maždaug du mėnesius. „Tikiuosi, kad tai – rimti santykiai“, – sakė moteris. Ji išdavė, kad šio vyro vardas – toks pats kaip ir dainininkės sūnaus, kurio ji susilaukė prieš kelerius metus, kai buvo susituokusi.

Pora vis dar gyvena atskirai. „Kol kas gyvename atskirai, tačiau neatmetu galimybės, kad vieną dieną taip atsitiks. Nenoriu skubėti – siekiu viską dėlioti atsakingai. Kai vieną kartą nudegi, nori, kad viskas būtų tobula“, – sakė R.Klimaitytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius