Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renata Mikailionytė tapo televizijos diktore

Penktąjį jubiliejų švenčianti „Lietuvos ryto“ televizija šį pirmadienį pradėjo naują sezoną. Televizijos eteryje naujai sužibės ir Renatos Mikailionytės žvaigždė – jos balsą už kadro žiūrovai girdės stebėdami televizijos anonsus. Žinoma moteris ir gyvenimo būdo laidos „Viskas bus gerai“ vedėja „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje skaitys anonsų pranešimus, kurių stilistika ne vienam žiūrovui primins prieš 20 metų matytus TV diktorius.
Renata Mikailionytė
Renata Mikailionytė / "Lietuvos ryto" televizijos nuotr.

„Lietuvos ryto“ televizija į eterį grąžina anonsų pranešimus, kuriuose vakaro programą pristato R.Mikailionytė. Paskutinį kartą taip besikreipiančią į žiūrovus prieš du dešimtmečius matėme L. Kybartienę. Pasitikdami penktąjį, jubiliejinį, televizijos sezoną, kūrybiškai pažvelgėme ne tik į programų tinklelį, tačiau ir informacinį eterio turinį. Nuo šiol, žiūrėdami programą žiūrovai bus linksmai informuojami, kokios laidos jų laukia netrukus“, – pasakoja „Lietuvos ryto“ televizijos kūrybos direktorė Jolita Seredaitė.

Ji užsimena, kad jubiliejiniame televizijos sezone netrūks ir daugiau naujienų – eteryje pirmadienį startavo projektas, skatinantis atsigręžti į lietuvių kalbos puoselėjimą ir tautosakos išsaugojimą. Televizijos komanda lankėsi įvairiuose šalies regionuose, kuriuose filmavo išskirtinius krašto gyventojus. Autentiškas tradicijas puoselėjantys tautiečiai unikalia tarme prabils „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje

Paklausta, kaip jaučiasi nupūtusi dulkes nuo eteryje pamirštų anonsų pranešimų, R. Mikailionytė prisipažino džiūgaujanti, kad į eterį grįžta retro stilius. „Tikiuosi, kad tai atrodys linksmai ir skoningai. Man patinka, kad šiais didelio tempo, galybės komunikacijų ir virtualios erdvės laikais eteryje atsiras old school'o lašas. Tai atsigręžimas į tradicijas, visuomet įdomu sena atrasti naujom spalvom“, – susižavėjimo „Lietuvos ryto“ televizijos avantiūra neslepia R. Mikailionytė.

Pasak J. Seredaitės, anonsų pranešėjai eteryje keisis – žiūrovui programą pristatys ne tik linksma, graži ir intelektuali R.Mikailionytė, tačiau ir kiti „Lietuvos ryto“ televizijos vedėjai. Anonsų pranešimus skaitys humoreskos „Žinių naujienos“ autorius Timūras Augucevičius, laidos „Viskas bus gerai“ vedėja Edita Užaitė, premjeros „Kitoks pokalbis“ vedlė Aušra Kilkuvienė ir kiti.

Lietuvos ryto televizijos nuotr./Renata Mikailionytė
„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Renata Mikailionytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius