Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Reperis Ironvytas parduoda savo sporto klubą: „Patys kalti, kad nemokėjome konkuruoti“

Reperio Vytauto Medinecko-Ironvyto darbinėje srityje – pokyčiai. Po dvejų metų veiklos jis sustabdė nuosavo sporto klubo „Ironhood“ veiklą ir paskelbė jį parduodantis. Pasak Ironvyto, taip padaryti jį privertė kaip grybai po lietaus Vilniuje pridygę nauji sporto klubai.
Ironvytas
Ironvytas / Asmeninio archyvo nuotr.

Parduoti klubą – jo įrangą ir pavadinimą – Ironvytas nori už 15 tūkstančių eurų. Pasak jo, tai tris kartus mažiau, nei buvo investuota, tad nuostolių išvengti nepavyks. Patalpos, kuriose veikė klubas, buvo nuomojamos.

„Paanalizavau rinką ir supratau, kad dideliame mieste naujam sporto klubui su palyginus nedidelėmis investicijoms labai sudėtinga. Pelno nebuvo, ėjome į minusą. Aplinkui atsidarė labai daug didelių, gerų sporto klubų, visi jie lankytojams galėjo pasiūlyti mažas kainas“, – 15min pasakojo Ironvytas.

Savo sporto klubą Ironvytas prilygino mažai maisto prekių parduotuvei, bandančiai pritraukti klientus iš didžiųjų prekybos centrų. Reperio svarstymu, toks sporto klubas galėtų išsilaikyti nebent nedideliame Lietuvos mieste.

Tačiau nuoskaudos Ironvytas tikina nejaučiantis, o dėl nesėkmės pirmiausia kaltina save.

„Gaila idėjos, nes tikrai stengėmės dėl sportininkų padaryti ką nors išskirtinio. Buvo smagu, bet toks yra verslas. Į viską žiūriu paprastai ir konkurentų nekaltinu – mes patys kalti, kad nemokėjome konkuruoti“, – atvirauja reperis ir priduria esąs nesukurtas lokaliam aptarnavimo verslui – neturintis tiek kompetencijų ir kantrybės.

Vyras sako, kad dabar visą dėmesį skirs primirštoms veikloms. Daugiau laiko bus filmavimams, muzikos kūrimui, sugrįš prie drabužių kūrimo – kurs naują sportinių drabužių kolekciją.

Ironvytas taip pat žada plėsti jau aštuonerius metus veikiančią savo internetinę maisto papildų parduotuvę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius