Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Režisierius M.Vaughnas: kurti Bondiados filmą – svajonė, tačiau netiki, kad tai įvyks

Prieš septynerius metus kino gerbėjams pristatytos „Kingsman“ franšizės režisierius Matthew Vaughn netiki, kad kada nors kurs filmą apie Džeimsą Bondą.
„Kingsman. Slaptoji tarnyba“
„Kingsman. Slaptoji tarnyba“ / „Du Kine“ nuotr.

Pagal režisieriaus scenarijų pirmasis „Kingsman“ franšizės filmas „Kingsman. Slaptoji tarnyba“ (angl. „Kingsman: The Secret Service“), kurį jis sukūrė kartu su siaubo trilerio „Moteris juodais drabužiais“ (angl. „The Woman in Black“) scenarijaus autore Jane Goldman, pasirodė kinuose 2014-aisiais metais.

Veiksmo komedija apie slaptą šnipų tarnybą netikėtai tapo tokiu populiariu hitu, kad visame pasaulyje pardavė bilietų už daugiau nei 366 milijonų eurų sumą. Ši sėkmė įkvėpė sukurti 2017 m. pasirodžiusį tęsinį „Kingsman. Aukso ratas“ (angl. „Kingsman: The Golden Circle“) ir netrukus kinuose pasirodysiančią pačios pirmos pasaulyje nepriklausomos žvalgybos agentūros priešistorę, filmą „King‘s Man. Pradžia“, kuris greičiausiai užbaigs franšizę ir režisieriaus Matthew Vaughn dalyvavimą joje.

Pirmasis „Kingsman“ franšizės filmas „Kingsman. Slaptoji tarnyba“ iki šiol išlieka daugiausiai uždirbusiu M.Vaughn filmu, taip pat tai buvo pirmasis jo žingsnis šnipų žanre, tačiau britų režisierius išgarsėjo prodiusuodamas Guy Ritchie kino juostą „Lok, stauk arba šauk“ (angl. „Lock, Stock and Two Smoking Barrels“) bei vėliau pasirodžiusius „Vagišius“ (angl. „Snatch“).

„Du Kine“ nuotr./„Kingsman. Slaptoji tarnyba“
„Du Kine“ nuotr./„Kingsman. Slaptoji tarnyba“

Pirmą kartą į režisieriaus kėdę M. Vaughn atsisėdo 2004 m. su Daniel Craig kurdamas kriminalinę dramą „Sluoksniuotas pyragas“ (angl. Layer Cake), kuris nuo to laiko tapo kultiniu, tačiau paprastiems kino gerbėjams jis tikriausiai geriausiai žinomas dėl juodosios komedijos apie superherojus „Ateini čia arba gausi į dūdą!“ (angl. „Kick-Ass“). Sekantis šiuo metu filmuojamas režisieriaus projektas, taip pat bus šnipų filmas su aktoriumi Henry Cavill.

Filmo anonsas:

VIDEO: KING’S MAN. PRADŽIA | Kinuose 2020 | Oficialus anonsas [HD]

Reklaminio turo metu pasakodamas apie netrukus kinuose pasirodysiantį filmą „King‘s Man. Pradžia“, režisierius Matthew Vaughn sakė, kad režisuoti Bondiados filmą jam būtų svajonė, tačiau jis netiki, kad tai kada nors įvyks. Vis dėlto režisierius pripažįsta, kad taip ilgai gyvuojanti franšizė daro įtaką jo darbui.

„Nemanau, kad Bondiados žmonės paliestų mane net su lazda. Bet ir nemanau, kad jiems nepatinku. Nežinau. Žinote, jei atvirai, aš myliu Bondą. Akivaizdu, kad jis turi didžiulę įtaką man.“

„Du Kine“ nuotr./„Kingsman. Slaptoji tarnyba“
„Du Kine“ nuotr./„Kingsman. Slaptoji tarnyba“

Panašu, kad M.Vaughn tiki, jog jis niekada neturės galimybės sukurti Bondiados filmo dėl to, kad jis nepatinka Bondiados kūrėjams, tačiau kiek tai yra tiesa, lieka neaišku, nors praleidęs porą įtemptų dešimtmečių su „Kingsman“ franšize režisierius tikrai gerai išmano šnipinėjimo žanrą.

Iš tiesų net kalbama apie tai, kad Henry Cavill potencialiai taps sekančiu Džeimsu Bondu po Daniel Craig pasitraukimo, ir tai tikrai padėtų M.Vaughn kandidatūrai, kadangi, jųdviejų darbo santykiai yra puikūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius