Rimantė Kulvinskytė netekusi vedėjos darbo tapo laidos „KK2 penktadienis“ specialiąja korespondente

Jau nebeegzistuojančios LNK laidos „Karamelinės naujienos“ vedėja Rimantė Kulvinskytė tapo naujos laidos „KK2 penktadienis“ specialiąja korespondente. Nors mergina neteko vedėjos darbo, ji kiekvieną savaitę pasirodys humoristiniuose siužetuose, kuriuose vaidins interviu iš įvairiausių garsenybių imančią žurnalistę.
Rimantė Kulvinskytė laidoje „KK2 penktadienis“
Rimantė Kulvinskytė laidoje „KK2 penktadienis“ / Kadras iš laidos „KK2 penktadienis“
Rimantė Kulvinskytė laidoje „KK2 penktadienis“
Rimantė Kulvinskytė laidoje „KK2 penktadienis“

„Kol kas buvo tik viena ir nebuvo didelių progų pasireikšti, bet manau, kai įsibėgės projektas, bus dar smagiau. Šiaip labai geras iššūkis, nes aš dirbu ir kaip specialioji reporterė ir turiu progą atgaivinti to senojo „Be tabu“, kurią vedė Algis Ramanauskas ir Ramunė Kurienė, perliukus. Taip pat turiu galimybę prisidėti prie laidos kūrimo, pavyzdžiui, tekstų rašymo“, – naujomis pareigomis džiaugėsi buvusi televizijos laidų vedėja.

Ilgą laiką spaudoje ir interneto portaluose žurnaliste dirbusi Rimantė Kulvinksytė Žmonės.lt pasakojo, kad žurnalistės pareigos televizijoje jai yra nauja patirtis, nes prieš tai ji yra atlikinėjusi tik praktiką Naujosios Akmenės televizijoje.

Žygis Stakėnas, Rimantė Kulvinskytė ir Indrė Kavaliauskaitė
Žygis Stakėnas, Rimantė Kulvinskytė ir Indrė Kavaliauskaitė

Tačiau Rimantė tikino, kad likusi be laidos vedėjos posto neliūdi. „Labiausiai trūksta to, kad buvau įpratusi kone kasdien matyti Žygimantą Stakėną ir Indrę Kavaliauskaitę, bet šiaip aš turiu labai daug darbų, savo verslą, taigi nėra kada liūdėti ar pasigesti.“

Mergina neseniai įkūrė komunikacijos sprendimų agentūrą, kuri sausį pradėjo veiklą.  „Jau turime klientų, kas yra labai džiugu, tad darbų man užtenka ir angelai sargai manimi pasirūpina“, – apie profesinius pasikeitimus Žmonės.lt kalbėjo R.Kulvinskytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius