Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimanto Kaukėno labdaros fondas kilniam tikslui suvienijo garsenybes

Penktadienio vakarą Vaidilos teatre Vilniuje būrys garbingų svečių sugužėjo į Rimanto Kaukėno paramos grupės organizuotą Gala labdaros vakarą, skirtą padėti su vėžiu kovojantiems Lietuvos vaikams.
Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai, Veronika ir Donatas Montvydai, Indrė Stonkuvienė, Vidas Bareikis, Indrė Kavaliauskaitė
Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai, Veronika ir Donatas Montvydai, Indrė Stonkuvienė, Vidas Bareikis, Indrė Kavaliauskaitė / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Renginyje dalyvavo Lietuvos ir tarptautinio verslo, politikos, meno, sporto ir pramogų pasaulio atstovai, tarp kurių buvo galima išvysti ir brolius krepšininkus Darjušą ir Kšištofą Lavrinovičius su žmonomis, modelius Astą Valentaitę ir Editą Vilkevičiūtę, floristą Mantą Petruškevičių, auto-moto sporto atstovus Benediktą Vanagą ir Deividą Jocių, TV laidų vedėją Indrę Stonkuvienę, dainininką Vidą Bareikį, ledo ritulio žaidėją Dainių Zubrų, tenisininką Ričardą Berankį ir daugelį kitų.

Renginio svečių laukė iškilminga vakarienė, kurios metu padėkos žodį tarė fondo steigėjas Rimantas Kaukėnas, savo kūryba su svečiais neatlygintinai dalijosi Lietuvoje gerai žinomi atlikėjai Merūnas Vitulskis, Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolovaitė ir daugelis kitų.

Iškilmingo renginio svečiai ir akimirkos – galerijoje:

Svečiai buvo kviečiami dalyvauti aukcione, kurio metu už didžiausią pasiūlytą auką vaikams buvo galima įsigyti Lietuvoje ir pasaulyje gerai žinomų sportininkų atributiką, meno kūrinius ir kitus vertingus daiktus.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Indrė Kavaliauskaitė ir Rimantas Kaukėnas
Arno Strumilos / 15min nuotr./Indrė Kavaliauskaitė ir Rimantas Kaukėnas

Programos metu ant scenos lipo ir mūsų mažieji kovotojai, kurie yra susidūrę su sunkiomis onkologinėmis ligomis. Čia jie atskleidė savo talentus, o pasirodymuose jiems talkino Lietuvoje gerai žinomi dainininkai, sportininkai ir iliuzionistai.

„Mūsų fondas jau skaičiuoja 8 gyvavimo metus per kuriuos su visų geros valios žmonių pagalba nuveikėme daug nuostabių dalykų, niekada nenuleidome rankų ir visada sparčiai žengėme pirmyn.

Šio labdaros vakaro idėja yra suburti mūsų visą bendruomenę, pasidalyti kartu nuveiktais gražiais darbais, supažindinti visus su mūsų mažaisiais herojais bei tuo pačiu įprasminti tai tęsiant kilnią misiją – rinkti aukas ligoniukams reikalingai pagalbai.

Mums yra didelis įvertinimas, kad į tokius renginius palaikyti vaikų ateina būrys kilnaširdžių, o tai, kad ant scenos lips vaikai, mums yra didelis pasididžiavimas – juk po ilgų metų kovojant su siaubinga liga lipti ant scenos ir įrodyti, kad viskas yra įmanoma, kai esame vieningi, yra tikroji motyvacija mums visiems“, - dar prieš renginį apie labdaros vakaro idėją kalbėjo, fondo steigėjas, krepšininkas Rimantas Kaukėnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius