Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimkutės ir Ševiakovaitės kolekcija – su retro dvasia (nuotraukos)

Grojant styginių kvartetui žvakių šviesoje penktadienio vakarą dizainerės Jolanta Rimkutė ir Ieva Ševiakovaitė pristatė nostalgiška romantika dvelkiančią naują prekės ženklo „ToMaMe“ kokteilinių drabužių kolekciją. Tamsių tonų aksomo, šilko kolekcijos modeliais dizainerės pabrėžė moteriškumą ir patrauklumą, kartu pabrėždamos, kad šventinis drabužis gali būti patogus ir nevaržantis.
J.Rimkutės ir I.Ševiakovaitės kolekcijos pristatymas
J.Rimkutės ir I.Ševiakovaitės kolekcijos pristatymas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 Mada

Penkiolika kolekcijos modelių su retro stiliaus šukuosenomis, avintys žemakulnius batelius, pristatė jau ketvirtąją „ToMaMe“ („Paimk mane“ – liet.) kolekciją, priklausančią dizainerių kuriamai pret a porter de luxe linijai. Pirmoji šio prekinio ženklo kolekcija buvo sukurta prieš trejus metus ir parodyta „Mados infekcijoje“ bei Rygos mados savaitėje.

Naujojoje kolekcijoje dominuoja juodos ir violetinės spalvos bei jų akcentai. Dizainerės tamsias kokteilines sukneles ir kostiumėlius paryškino baltomis pėdkelnėmis ir juodos spalvos neįpareigojančiais ir patogiais bateliais.

Tačiau įvairioms šventinėms progoms kolekcija moterims siūlo apsivilkti ne tik sukneles, bet ir sijonus ar žaismingas kelnes, nevengti eleganciją bei individualumą pabrėžiančių detalių.

Dizainerių nuomone, naujoji kolekcija skirta moteriai, ieškančiai jaukumo ir elegancijos. Todėl jų siūlomi drabužiai kartu yra ir praktiški, ir akcentuojantys moterišką patrauklumą.

J. Rimkutė ir I. Ševiakovaitė „ToMaMe“ prekinį ženklą naudoja ne tik drabužiams, bet ir namų interjerui, jų akcentams.

Naujausia J. Rimkutės ir I. Ševiakovaitės proginių drabužių kolekcija pristatyta „Nacionalinėje dizaino ir mados galerijoje“, prekybos centre „Gedimino 9“, kur modeliais susižavėjusios moterys vėliau juos galės ir įsigyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius