Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimo Kurtinaičio sūnus Giedrius su žmona Erika susilaukė dvynukų

Vienas žymiausių Lietuvos krepšinio trenerių Rimas Kurtinaitis (61) šiomis dienomis gyvena pačiomis gražiausiomis akimirkomis – jo sūnus Giedrius Kurtinaitis (35) su žmona Erika susilaukė dvynukų.
Giedrius Kurtinaitis ir Erika Nauburaitytė
Giedrius Kurtinaitis ir Erika Nauburaitytė / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

Šią žinią pirmasis paskelbė naujienų portalas krepsinis.net. Kaip buvo rašoma, krepšinio treneris Rimas Kurtinaitis kuriam laikui perėmė sūnaus vadovaujamo Kauno rajono „Omega“ komandos vairą. O priežastis tam itin paprasta – Giedriui su žmona Erika gimė dvynukai.

„Vakar sulaukėme džiugios žinios – sūnui gimė dvynukai, mergaitė ir berniukas. Giedrius yra ligoninėje ir negalėjo būti su komanda. Aišku, priežastis gana pateisinama, nors ne jis gimdė, galėtų būti darbe.

Teko sūnų pavaduoti, gerai, kad visko nesugadinau. Jam vadovaujant viskas vyksta lengviau“, – minėtajam naujienų portalui sakė R.Kurtinaitis.

15min primena, kad 2017 m. rugsėjį Giedrius Kurtinaitis ir Erika Nauburaitytė Kauno rotušėje sumainė vestuvinius žiedus.

Pora šiltus jausmus vienas kitam puoselėjo jau kurį laiką. Paminėję 7-erių metų draugystės sukaktį, rugsėjo 9-ąją oficialiai įteisino savo ryšį ir sukūrė šeimą. Erika po vestuvių pasirinko vyro pavardę ir tapo Kurtinaitiene.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Giedrius Kurtinaitis ir Erika Nauburaitytė
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Giedrius Kurtinaitis ir Erika Nauburaitytė

Į sūnaus svarbią šventę atvykęs krepšinio treneris Rimas Kurtinaitis sakė esąs labai laimingas, kad Giedrius sukūrę savo šeimą.

„Labai gerai jaučiuosi, džiaugiuosi už sūnų. Gal kažkada dėl sporto aš kiek praleidau jo auklėjime, bet mama tikrai pasistengė – geras žmogus išaugo. Tad ir linkiu, kad toks išliktų. O taip pat jau laukiu jo vaikų, o sau – anūkų“, – 15min šypsodamasis sakė Rimas Kurtinaitis.

Rimas paatviravo, kad sūnaus draugystė su Erika labai tvirta: „Giedrius į šeimą yra atsivedęs tik vieną mergaitę. Visada šalia buvo Erika.“

R.Kurtinaitis į asmeninį Giedriaus gyvenimą, kaip tėvas, stengėsi nesikišti.

„Mūsų šeimoje taip visi išauklėti, kad iki 18 metų tėvai padeda, o po to jau tampame visi savarankiški. Aš nemėgau, kai man tėvai piršdavo savo nuomonę, tai ir aš stengiausi to nedaryti. Tik mokiau gerbti moterį.

Vytalius Judickas/"Alio, Raseiniai" nuotr./Giedrius Kurtinaitis
Vytalius Judickas/"Alio, Raseiniai" nuotr./Giedrius Kurtinaitis

Kai mes gyvenome Vokietijoje, bendravome su Krapikų šeima, kurioje buvo ir sesė, ir brolis. Jei jiedu pešdavosi, Giedrius visada stabdydavo ir sakydavo: „Mergaitės juk negalima mušti“. Su savo sese jie taip pat visada gerai sutarė. Nors ji vyresnė, todėl ir valdė visada situaciją“, – juokėsi R.Kurtinaitis.

Be to, Giedrius taip pat žengė tėvo pėdomis, daugiau nei 10 metų žaidė aikštelėje, o 2015-aisiais pats perėmė trenerio vairą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius