Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jankauskaitė pusnuogiems vyrams siūlo reklamuoti „domkratus“

LNK studijoje surengusi karštą diskusiją „Negraži 30-metė niekam nereikalinga?", Rūta Mikelkevičiūtė pasirodė ypač trumpa suknele ir lydima pusnuogių vyrų.
Laidos „Valanda su Rūta“ akimirkos.
Tatjana Rinkevičienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Juoda „Givenchy“ mados namų suknelė – trumpiausias rūbas, kurį kada nors buvo pasirinkusi Rūta savo laidoje. Tai padiktavo tema“, – sakė LNK stilistas Ruslanas Rybakovas.

Pusnuogiai asistentai – dar vienas Rūtos iššūkis.

„Jei pagyvenusį poną pamato gatvėje su į anūkes tinkančia drauge, jis vadinamas šaunuoliu. O kas sakoma apie moterį su perpus jaunesniu draugu? O gi tai, kad ji kvaištelėjusi višta. Aš nebijosiu šįvakar pabūti ta kvaištelėjusia višta“, – ironiškai kalbėjo Mikelkevičiūtė.

Studijoje ietis dėl grožio galios surėmė neįtikėtinai jaunai atrodanti šešiasdešimtmetė aerobikos trenerė Joana Bartaškienė, vyro dėl jaunesnės moters palikta teatro direktorė Tatjana Rinkevičienė, „Olialia pupytė“ Oksana Pikul, „Misis pasaulis“ Vaida Ragėnaitė, „Mis Lietuva“ Daiva Anužytė, stiliaus žinovė Genutė Žalienė, lygių galimybių ekspertė Margarita Jankauskaitė, verslininkas Mundis.

LNK studijoje netrūko netikėtumų: Tatjana Rinkevičienė netikėtai prisipažino turinti gyvenimo draugą. Oksanai Pikul trenerė Bartaškienė pasiūlė į lovą gultis su „kablukais“, nes jai iki manekenės standartų trūksta ūgio. Genutė Žalienė lupo iš rankų mikrofoną ir rėkė ant Mundžio, kad jis yra „slidus tipas“.

Savo žmonas į jaunesnes moteris vis keičiančius vyrus Tatjana Rinkevičienė išvadino ligoniais.

„Tai liga“, – buvo įsitikinusi moteris.

„Valanda su Rūta“ studijoje buvo parodyta reklama su D dydžio krūtine, kurioje reklamuojamas pramoninis silikoninis užpildas.

„Užpildo gerai“, – skelbia reklama.

Margarita Jankauskaitė neištvėrė: „Tai kodėl pusnuogis vyras nereklamuoja domkrato? Būtų galima parašyti „Pakelia gerai“. Studijoje kilo didelė audra, o kad sustabdytų įsijautusį Mundį, Rūta trenkė į žemę savo aplanką su scenarijumi ir atsisėdo šalia Mundžio, kad nors trumpam užčiauptų jam burną.

„Valandos su Rūta“ aistros – netrukus per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius