Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertėlį iš „Moterys meluoja geriau“ po padu laikanti J.Žiogaitė: „Jaudinausi dėl herojės grubumo“

Kino ekranus pasiekusi ilgai laukta juosta „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ ne vieną privertė susiimti už pilvų, jau spėję pamatyti filmą vienbalsiai tikino – smagių scenų čia netrūksta. Komplimentų už nuotaikingą vaidmenį žiūrovai negailėjo ir aktorei Justinai Žiogaitei-Butkienei, o ši po premjeros tik plačiai šypsojosi ir dėkojo už gražius žodžius.
Justina Žiogaitė filme „Robertėlis“ su Robertėliu ir su vyru Arnu Butkumi
Justina Žiogaitė filme „Robertėlis“ su Robertėliu ir su vyru Arnu Butkumi / 15min nuotr.

„Žiūrėti į save, girdėti save ekrane - tikrai nėra paprasta. O ir pati matau – yra vietų, kurias būtų galima taisyti, kažką gal kitaip padaryti. Nors tiek jau to – viskas yra puiku, o aš jaučiuosi labai laiminga“, – 15min iškart po premjeros sakė Justina.

Filmo „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ scenarijus pasakoja apie Robertėlį (vaidina aktorius Nerijus Gadliauskas), kuris dirba nekilnojamojo turto vystymo įmonėje ir galvoja, kad jo gyvenimas puikus. Tačiau tuomet jis sutinka Justinos įkūnytą heroję Gretą ir gyvenimas pamažu, bet užtikrintai ima verstis aukštyn kojomis.

Greta – gražuolė kaip reikiant, tačiau tokio sunkaus charakterio, kad net patį velnią išvarytų iš kantrybės. Robertas visais būdais bando jos atsikratyti, tačiau kuo ilgiau su Greta bendrauja, tuo labiau supranta, kad po kandaus žodžio ir grubaus elgesio kauke slepiasi jautri ir trapi būtybė, kuri tiesiog ieško meilės ir užuovėjos savo sudaužytai širdžiai...

VIDEO: Moterys meluoja geriau. ROBERTĖLIS // oficialus filmo anonsas

„Kai perskaičiau scenarijų – labai jaudinausi, ypač dėl to herojės grubumo, griežtumo. Tačiau režisierius Andrius Žiurauskas nuramino ir sako, pamatysi, padarysim viską taip, kad būtų subtilu, kad būtų skanu žiūrėti. Todėl tiesiog atsidaviau į jo rankas“, – 15min pasakojo Justina.

Pasak jos, realiame gyvenime jai taip pat netrūksta užsispyrimo, netrūksta ir to vidinio parako, tačiau herojė Greta – daug aštresnio charakterio. „Ji dar labiau išprotėjusi, nei aš“, – juokėsi aktorė.

Dėl kai kurių scenų jas filmuojant Justinai teko kaip reikiant pasistengti – lengva nebuvo, o ir laiko „susidraugauti“, pažinti savo personažą ir perteikti jo asmenybę, reikėjo.

„Pradžia buvo sudėtinga, ypač pirmos filmavimo pamainos – jose išlieta daugiausia prakaito, nes tuomet reikėjo tą personažą susirasti, priprasti prie jo, įsijausti“, – kalbėjo Justina.

Mickey Vissers nuotr. /Justina Žiogaitė-Butkienė
Mickey Vissers nuotr. /Justina Žiogaitė-Butkienė

Tačiau pastangos nenuėjo veltui – gražių žodžių jai negailėjo ne tik filmo kūrybinė komanda ir gerbėjai, bet ir vyras Arnas Butkus. „Jis dar premjeroje, žiūrint filmą, paėmė mane už rankos ir pasakė, kad didžiuojasi manimi. Man tai svarbu, o ir labai džiugina“, – sakė pašnekovė.

Įdomios ir kitos vyro įžvalgos – esą tuomet, kai Justinos herojė Greta filme jaučiasi laiminga, Arnui ji atrodė susitapatinusi su Justina, nors šį nustebino filme girdimas žemesnis nei įprasta Justinos balsas – tokiu tembru ji neva niekuomet nešneka namuose.

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje vykusioje filmo premjeroje buvo galima sutikti ir daugiau filme vaidinusių aktorių, raudonu kilimu žengė ir filmo kūrybinės komandos nariai, ir žinomi žmonės.

Daugiau premjeros svečių:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius