-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Roberto Kalinkino modelių atrankoje – „ne“ medūzoms, „ taip“ charizmatiškam įžūlumui

Pirmadienį nuo pat ryto į dizainerio Roberto Kalinkino atranką sugūžėjo nemenkas būrys vaikinų ir merginų, panorusių tapti jauno mados kūrėjo kolekcijos pristatymo modeliais.
Modelių atrankos akimirka
Modelių atrankos akimirka / Andrey Motorichev nuotr.

Kaip Žmonės.lt sakė Roberto Kalinkino mados namų atstovė Indrė Viltrakytė, modelių atranka buvo itin sėkminga. „Susirinko daugiau kaip 200 žmonių, žinoma, vaikinų buvo mažiau nei merginų, tačiau jų netrūko, sakyčiau, vaikinų buvo net daugiau nei mes tikėjomės“, – sakė ji. I.Viltrakytė kalbėjo, kad atrankos komisija ypač džiaugėsi surastais puikiais vyrais modeliais.

Pristatymui ruošis su Gyčiu Ivanausku

Atrankoje netrūko dalyvių jau besidarbuojančių įvairiose mados agentūrose, tačiau buvo ir tokių, kurie modelių duonos dar neragavo. „Buvo dirbančių modeliais užsienyje. Aišku, matyti skirtumas, kuris žmogus dirba modeliu, kuris ne. Mes žiūrėjome ne tik į tobulai vaikštančias mergaites, bet ir į bendrą savijautą, drąsą. Pasirinkome nemažai naujų veidų, o atrinkti modeliai turės pamokų su choreografu Gyčiu Ivanausku“, – kalbėjo Indrė.

Iš viso kolekcijos pristatymo metu pasirodys apie 30-40 atrinktų modelių. „Mums svarbiausias dalykas – eisena. Ji atskleidžia net žmogaus būdą. Jei modelis slinks kaip medūza, nieko nepakeisi. Iš pirmo praėjimo matosi, ar žmogus drąsus, ar atlaiko žvilgsnį. Matėme merginų, kurios nėra modeliai, bet yra pasitempusios, turi kiek įžūlų žvilgsnį, nėra coliukės. Tokių labiausiai ieškojome. Jų nelabai daug, bet apie 10 merginų radome tikrai labai gerų“, – pasakojo Roberto Kalinkino mados namų atstovė.

Kol kas atrankos rengėjai nori išlaikyti paslaptį ir neatskleidžia, kokių garsių modelių žiūrovai išvys pristatymo metu spalio 10 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius