Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rodas Stewartas jau mokosi lietuviškų žodžių

Birželio 10 dieną Vilniuje koncertuos roko muzikos žvaigždė Rodas Stewartas (65), pradėjęs pasaulinį koncertų turą ir būtent Lietuvą pasirinkęs vieninteliam savo pasirodymui Baltijos šalyse surengti.
Rodas Stewartas
Rodas Stewartas / AOP nuotr.
Temos: 1 Rodas Stewartas

Telefonu duodamas išskirtinį interviu ,,Žmonėms“, legendinis britų dainininkas neslėpė itin pakilios nuotaikos ir pasinaudojo proga išmokti pirmuosius lietuviškus žodžius.

Lengviau vykti į jau lankytus kraštus ar į nematytas vietas?

Daug įdomiau koncertuoti tose šalyse ir tuose miestuose, kur dar nesu buvęs. Susipažinti su nauja kultūra – apžiūrėti miestus, apylinkes, užsukti į muziejus, pabendrauti su vietos žmonėmis. Kai atvyksiu į Lietuvą, tikrai ragausiu ir jūsų nacionalinės virtuvės patiekalų. Vilniuje liksiu per naktį, todėl bus laiko pasivaikščioti po miestą. Kiek žinau, turite puikų senamiestį, todėl tikrai planuoju po jį pasižvalgyti.

Visada stengiuosi išmokti bent keletą žodžių tos šalies, į kurią vykstu, kalba. Kad galėčiau pasisveikinti ir padėkoti. O kaip tai reikėtų padaryti lietuviškai?

(Po trumpos pamokėlės, išmokę žodžius „ačiū“ ir „labas“ bei drauge pasidžiaugę, kad Rodas, anot jo, jau puikiai moka lietuviškai, tęsiame pokalbį…)

Informacijos apie naują šalį man niekas nerenka, kai turiu laiko, pats panaršau internete. Tarkime, žinau, kad Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė rudenį žais su škotais ir mes tikrai jums parodysim, ką galim. Juk kartais ir mūsų komanda laimi...

Išskirtinis Rodo Stewarto interviu – šios savaitės žurnale „Žmonės“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius