-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rokas Žilinskas: labai ilgai gyvenau vienas...

Vadinamasis alkoholio skandalas, pastaruoju metu gerokai apkartinęs Roko Žilinsko gyvenimą, susiklostė netikėtai ir visa galybe sprogo kaip tik prieš televizijos kameras. Tačiau, pasak parlamentaro, už kadro liko daugybė skausmingų dalykų, kurių iki šiol niekas nežinojo.
Rokas Žilinskas
Rokas Žilinskas / TV3 nuotr.

„Po kilusio skandalo aš gulėjau lovoje priešinfarktinės būklės... Buvo sunku...“, – sakė Seimo narys ir ryžosi papasakoti visą istoriją.

Pasak Roko, pirmoji ir svarbiausioji visos istorijos dalis vyko ne Seime, o jo namuose. Taip jau atsitiko, kad skandalingųjų įvykių išvakarėse į Seimo narį psichologinės paramos kreipėsi artimi draugai.

„Jeigu būčiau juos išvijęs, būtų įvykusi tragedija“, – sakė Rokas. Ne vienerius metus žurnalistu dirbęs Rokas Žilinskas sako puikiai žinantis, kokia didelė yra žiniasklaidos galia. Tačiau jis atkakliai laikosi savo tiesos.

„Aš tikrai nebuvau nei girtas, nei išgėręs. Gal pavargęs, gal susimastęs, gal išsiblaškęs. Nemiegojęs visą naktį. O diena buvo tikrai sunki“, – aiškina į skandalą, kaip pats sako, visai nekaltai įveltas Seimo narys. Tiesa, paklaustas, kada paskutinį sykį vartojo alkoholį, nepuola meluoti ar gintis, jog yra abstinentas.

„Išgeriu prie progos“, – sakė Rokas.

„Labai ilgai gyvenau vienas“, – prisipažino Rokas Žilinskas, paklaustas, ar šiuo nelengvu metu turi į ką atsiremti. Galiausiai Seimo narys prisipažįsta: jo širdyje bręsta nauji jausmai. Tiesa, parlamentaras jau susitaikė su mintimi, jog vaikų niekada neturės ir Žilinskų giminės nepratęs.

Atvira Roko Žilinsko išpažintis „Neišgalvotuose gyvenimuose“ antradienį 20.30 su Rolandu Vilkončiumi per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius