Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Justinas Jankevičius fotosesijoje parodė ir vokalinius sugebėjimus: paklausykite

Spalio 6 d. kino teatruose pasirodys romantinė komedija „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas“, kur pagrindinį vaidmenį atliks humoristas, televizijos laidų vedėjas Justinas Jankevičius. Aktoriaus amplua debiutuojantis komikas visiems atskleis, ko gi reikia imtis, kad vos per septynias dienas susigrąžintum savo buvusią merginą.
Justinas Jankevičius ir Elžbieta Latėnaitė
Justinas Jankevičius ir Elžbieta Latėnaitė

Filmo žiūrovų laukia tikra išradingumo, nesusipratimų, desperacijos, ir emocijų karuselė. Pasibaigus filmavimo darbams, filmo kūrėjai dalinasi išskirtiniais kadrais tiesiai iš fotosesijos užkulisių.

Jau šį rudenį kino ekranus pasieksiantis prodiuserių kompanijos „Singing Fish“ kino filmas pasakos apie paskutinį romantiką žemėje ir nelabai vykusį stand-up komiką Beną, kuris įsitikinęs, kad jie su Atėne – ideali pora. Deja, taip atrodo tik jam... Kai romantiškos vakarienės restorane metu Atėnė palieka Beną, jis prisiekia, kad per septynias dienas susigrąžins didžiąją savo gyvenimo meilę.

Justinas Jankevičius ir Elžbieta Latėnaitė
Justinas Jankevičius ir Elžbieta Latėnaitė

Pasibaigus kino filmo filmavimo darbams aktorių komanda susirinko pas žinomą ir netikėtais sprendimais garsėjantį fotografų duetą, visiems pažįstama kaip „Fotogenijai“, Simoną Bekupę ir Naglį Bierancą į studiją. Filmo aktoriams Elžbietai Latėnaitei, Justinui Jankevičiui, Ainiui Storpirščiui ir Dainiui Kazlauskui stilistai ir vizažistai sukūrė tokius įvaizdžius, jog būtų atskleisti ir visiškai išpildyti jų kuriamų herojų charakteriai.

„Mums patiko fotosesijos idėja, todėl į šį darbą kibome su entuziazmu. Fotostudijoje nuolatos skambėjo juokas, turbūt kitaip ir negali būti, kai dirbi su Justinu. Žinojome, kad bus juoko, bet kad tiek… Tuo ir išsiskyrė ši fotosesija – buvo linksma, juokinga, susirinko profesionalių aktorių komanda, kurie ne tik vykdė paliepimus, bet ir improvizavo, kūrė ir 100% įsikūnijo į savo personažus“, – įspūdžiais dalinosi fotografė S.Bekupė.

Justinas Jankevičius
Justinas Jankevičius

Jog fotostudijoje tvyrojo linksma atmosfera, skambėjo juokas, J.Jankevičiaus dainos, lakstė net keturi špicų veislės šuniukai, o A.Storpirštis net ir nusnausti spėjo, galima įsitikinti kino filmo „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas“ kūrėjų išplatintame filmuke iš fotosesijos užkulisių.

Kartu su J.Jankevičiumi šiame filme vaidmenis atliks aktoriai Dainius Kazlauskas, Elžbieta Latėnaitė, Emilija Latėnaitė, Ainis Storpirštis, epizodinius vaidmenis atliks Paulius Ambrazevičius, Dominykas Klajumas, Saulius Urbonavičius-Samas ir kiti.

Filmo kūrėjai žada, kad tai bus smagi romantinė komedija, kurios situacijose save atpažins kiekvienas nors kartą gyvenime beprotiškai įsimylėjęs žiūrovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius