Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romantišką „Meilės trikampio“ šou paliko pirmoji šios vasaros pora!

Trečioji realybės šou „Meilės trikampis“ savaitė prasidėjo puikia žinia – romantiško pažinčių žaidimo gerbėjai pirmą kartą šią vasarą tapo reikšmingo įvykio liudininkais ir sėkmės palinkėjo pirmajai porelei.
Giedres ir Valdo pora
Giedrės ir Valdo pora / TV3 nuotr.
Temos: 1 Meilė

Du šokėjai – Giedrė su Valdu – šios savaitės pradžioje nusprendė, jog jie puikiai tinka vienas kitam ir daugiau išbandymų jiems nebereikia. 21-erių Valdas ir metais jaunesnė Giedrė kone nuo pirmųjų akimirkų „Meilės trikampyje“ suprato, kad jiedu galėtų būti pora. Tiesa, akivaizdžias simpatijas pirmoji puolė demonstruoti Giedrė, kuri iš pirmo žvilgsnio įvertino vaikino išorę.
 

„Nepriekaištinga išvaizda, puikus aprangos stilius ir graži šukuosena“, – pagyrų Valdui po pirmosios pažinties negailėjo mergina.

Pirmąją dieną kiek santūriau nusiteikęs Valdas Giedrę įvertino tik tuomet, kai „Meilės trikampyje“ ją galėjo palyginti su kitomis merginomis. Iš pradžių su Aina, o antrąją dieną su Lina. Atvira, drąsi ir rimta Lina neslėpdama kalbėjo, jog Valdas – ne jos skonio vaikinas. Tuo tarpu Giedrė jau pirmąją dienos dalį neslėpė, jog jis visiškai atitinka jos idealą. Dviejų dalyvių tarpusavio simpatijas dar labiau sustiprino romantiška aplinka – jaunuoliai kartu pliuškenosi baseinuose bei atsipalaidavo sūkurinėse voniose.

„Jau vakar galvojau, kad vidurnaktį reikėtų išeiti į svetainę. Tačiau pamaniau, kad „Meilės trikampyje“ leidžianti pirmą dieną panelė tikrai nesiryš tokiai avantiūrai“, – sakė Valdas, antrą kartą iš eilės namelyje pasilikęs Giedrę.

Tuo tarpu iš realybės šou išvykusios vienišos Linos prognozės, jog Giedrė ir Valdas tikrai taps porele, – pasitvirtino. Pirmadienio vakarą likus kelioms akimirkoms iki vidurnakčio į svetainę išėjo ir Valdas, ir Giedrė. Jie neslėpė esą labai laimingi pasiryžimu dalyvauti realybės šou.

Kai Giedrė ir Valdas drauge iškeliavo namo, vieną naktį TV3 šou „Meilės trikampio“ namelis liko tuščias.

Tačiau jau šį vakarą 21.00 val. jo duris pravers trys romantikos ir jausmų išsiilgę dalyviai.

Romantiškos antros pusės paieškos ir intriguojantys meilės trikampiai TV3 vasaros realybės šou – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius