Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rosita Čivilytė neištikimą vyrą „atleistų ir paleistų“

Šį ketvirtadienį laidoje „Valanda su Rūta“ kaip niekada daug aistrų ir ginčų. Laidos dalyviai diskutuos, ar atleisti neištikimybę. Žinomo politiko Rolando Pakso žmona šiuo klausimu turi tvirtą nuomonę, o dainininkės Rositos Čivilytės požiūris visiškai priešingas.
Rosita Čivilytė
Rosita Čivilytė / Butauto Barausko nuotrauka

„Turi vyrą, vadinasi, privalai jam atleisti. Visi mes per gyvenimą nešame savo kryžių. Jei vyras neištikimas, toks tavo kryžius. Nešk ir stenkis gerumu jį pakeisti“, – tokia R. Pakso žmonos nuomonė. Beje, pati L. Paksienė sako, kad vyro neištikimybės jai neteko patirti. Dar jaunystėje R. Paksas žmonai yra pasakęs, kad jeigu ką nors myli, tai myli visu šimtu procentų.

Dainininkės Rositos Čivilytės požiūris visiškai priešingas. „Atleisti ir paleisti, – su ironija teigs Rosita. – Pernelyg jau dažnai moterys linkusios prisiimti atsakomybę už kitų nuodėmes. Tikrai neverta.“ Neištikimybę žymi dainininkė lygina su įskilusia vaza. Kad ir kiek stengsies ją sulipdyti, vanduo vis viena išbėgs.

Visi laidoje dalyvaujantys vyrai atvirai prisipažins buvę neištikimi savo žmonoms. Moterys nebus tiek atviros. Jos lies nuoskaudas dėl patirtos vyrų neištikimybės.  Rūtai Mikelkevičiūtei  taip ir nepavyks nei vienos laidos dalyvės išprovokuoti atvirumui. „Leiskite į šį klausimą man neatsakyti“, – apsukriai išsisuks laidoje dalyvaujanti žinoma advokatė Vilija Gražulytė.  „Vyrai neištikimybės neatleidžia, todėl moterys niekada neprisipažįsta, – įsitikinęs dar vienas laidos dalyvis, aktorius ir laidų vedėjas Gintaras Mikalauskas. – Įsivaizduokime vyrą, atleidusį neištikimybę. Kaip su savo ragais jis pro duris įtilps“. Laidoje bus ir kitokią patirtį turinčių vyrų. Advokatas Albertas Bandžius savo žmonai neištikimybę atleido. O ar atleido jam neištikimybę žmona? Pasirodo, ne. 

„Kaip atpažinti neištikimą vyrą?“, – klaus laidos vedėja. „Uostyti, – visai rimtai paaiškins psichologas Tomas Lagunavičius, – sugrįžęs iš svetimos moters vyras parsineša ir jos kvapą. O jeigu iš karto puola į dušą maudytis, tai kokių įrodymų dar bereikia...“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius