Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rosita iš „Junior“ apie fitneso čempionatą: „Esu daug metų scenoje, bet kojos drebėjo“

Spalio 28 - 31 dienomis Slovakijoje, Brusno mieste, vykusiame WFF-WBBF (World Fitness Federation – World Bodybuilding Federation) pasaulio čempionate Rosita Paulauskaitė „Fitness-model“ kategorijoje užėmė trečiąją vietą.
Rosita Paulauskaitė
Rosita Paulauskaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

Šįsyk pasaulio fitneso čempionate varžėsi net 300 dalyvių iš 38 šalių. „Niekada nebūčiau patikėjusi, kad įveiksiu tiek varžovų. Atrodo, daug metų esu scenoje, bet šį kartą kojos labai drebėjo, nelengva ta sportininko duona“, – pasakodama apie varžybas šypsojosi Rosita.

Sporto klubui „Kitonija Gym“ atstovavusi atlikėja jautėsi labai dėkinga visai trenerių komandai ir džiaugėsi sėkme. „Ruošiausi labai atsakingai ir tikrai pati buvau nustebinta – pirmas kartas ir še tau“, – antradienį sakė ji, pridurdama, kad dabar valgo viską iš eilės, bet jau trečiadienį vėl plušės sporto salėje.

„Nesu sporto maniakė, bet man patinka sveikas gyvenimo būdas. Kategorija, kurioje pasirodžiau yra pati lengviausia – nereikia kančių, tiesiog trupučio valios“, – aiškino Rosita. Anot jos, šis laimėjimas, savotiškas smūgis tiems, kas manė, jog ji labai berniukiška.

„Visos moterys yra gražios, bet ne visos moka tai parodyti, o kartais pasiduoda kvailai kasdienybei. Moterys, nepamirškite savęs!“, – mylėti save ragino „Junior“ lyderė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius