-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rosita Paulauskaitė verslą pradėjo tarakonų lenktynėmis

„Čia Onutė, čia Petriukas“, – iš vedėjo Kęstučio Medelio lūpų pasigirsta dviejų tarakonų vardai. „Aš norėjau pavadinti Marija ir Feliksu“, – nusijuokia Rosita Paulauskaitė. Kęstutis ir Rosita tapo tandemu – nuo šiol jie kartu ir atskirai organizuoja renginius. Pirmajame pasirodė jau penktadienį ir surengė tarakonų lenktynes.
Rosita Paulauskaitė
Kęstutis Medelis ir Rosita Paulauskaitė / A.Venskaus/15min.lt nuotr.

Prie „draugelio“, kaip K.Medelį vadina Rosita, moteris prisijungė prieš dvi savaites. Iki šiol moteris dirbo Klaipėdos „Pramogų banke“. Savo buvusiems darbdaviams, Ingai Česnakienei ir Kaziui Paulikui, R.Paulauskaitė negaili komplimentų ir tikina per pusantrų metų įgijusi be galo daug patirties. „Išeidama parašiau Ingai laišką ir padėkojau už rinkodaros „bakalaurą“. Ji mane tikrai tiek daug išmokė! Inga pati man sakė: „Rosita, tau reikia verslo. Sakiau, taip, reikia. Išsiskyrėme gražiuoju ir štai mes vėl čia, „Pramogų banke“, suorganizavome renginį“, – pasakojo Rosita Paulauskaitė.

Penktadienį klubo patalpose vyko azartiškos tarakonų lenktynės. Statyti už greičiausiai ir lėčiausiai savo takelį įveiksiantį tarakoną vakaro vedėjai skatino išdalinę netikrus dolerius. Kas barbendami, kas šūktelėdami ar plodami vakaro svečiai ragino tarakonus kuo sparčiau įveikti atstumą. 

„Kodėl tarakonai? Nes Kęstas juos jau turėjo. Pasiūliau surengti jų pasirodymą klube ir sulaukiau palaikymo“, – sakė R.Paulauskaitė.

Nusprendusi vesti ir organizuoti renginius ji džiaugėsi jau aktyviai pildanti savo darbų kalendorių. „Viena įmonė siūlo užsiimti rinkodara. Turiu užsakymų kalėdiniams vakarėliams. Dirbu tik dvi savaites, o jau turiu dešimt užsakymų kitai vasarai“, – džiaugėsi R.Paulauskaitė ir anksčiau sulaukdavusi pasiūlymų vesti įvairius renginius. 

Savo kolegą Kęstutį Medelį moteris pažinojo jau anksčiau ir vos sumanė imtis savos veiklos, nusprendė prisijungti prie patyrusio renginių vedėjo. „Abu daug kalbam, ir pasipykstam, ir keikiamės – kaip šeimoje“, – juokėsi ji. K.Medelis patikino, kad pasipykti būtina, tai daug geriau nei nešiotis pyktį užantyje. Abu lyg susitarę tikino, kad tarnybinis romanas neįmanomas, nes abu per daug vienodi. „Be to, aš vedęs“, – šypteli K.Medelis. 

„Mes geriausi vedėjai Klaipėdoje, kad nesusipliektume, nusprendėme dirbti kartu“, – pridūrė R.Paulauskaitė.

Abu jie kupini netikėčiausių idėjų. Naujausias jų sumanymas – žiurkių ruletė. „Jau dabar užsakėme ruletę, ant jos bėgs žiurkė, reikės atspėti, ties kokiu numeriu ji sustos. Mes visko prisigalvojam, esam du „durneliai“, – juokėsi naujai iškepta renginių vedėja.

Klubo svečiams penktadienio vakarą buvo pasiūlyta pažaisti ir keletą kitų žaidimų. Vienas jų – laivų mūšis. Žaidimas paprastas – ant stalo sustatyti stikliukai, jei atspėji, ant kurio iš jų dugno yra pažymėtas laivas – privalai simboliškai išgerti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius