Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rožių kerai“ skelbs tobuliausią projekto moterį

„Atėjo metas suskaičiuoti visas merginų rožes ir pasižiūrėti, kuri iš dalyvių turi didžiausią puokštę“, – sako TV3 laidos „Rožių kerai“ vedėjas Leonardas Pobedonoscevas-Leo ir kviečia visus žiūrėti įspūdingą finalinę projekto laidą.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Moteris

Paskutinėje intriguojančioje „Rožių kerų“ laidoje šį antradienį, gruodžio 29 dieną, 20.10 val. žiūrovų laukia ne tik dar kandesnė vyrų kritika moterims, bet ir specialūs merginų apdovanojimai bei muzikiniai pasirodymai.

Muzikiniame staigmenų kupiname finale vyrai paskutinį kartą diskutuos tema „Kurią laidos dalyvę būtų galima pavadinti tobula moterimi?“ Šį kartą merginos nedrįs viena kitos pavadinti tobula ar netobula, todėl vertinimo teisė bus suteikta tik vyrams. Reitingų lentelėse surašę merginas nuo pirmos iki devintos vietos, jie skirs joms dvigubai didesnį kiekį rožių nei įprastai. Kaip tai paveiks laidos rezultatus?

Be to, paskutinėje „Rožių kerų“ laidoje TV3 žiūrovai sužinos, kuriai iš dalyvių vyrai skirs specialų prizą. Jie įteiks dovaną labiausiai projekte atsiskleidusiai dalyvei.

„Ja taps mergina, kuri prieš prasidedant šiai laidai daugeliui atrodė visai kitokia – šalta, išdidi, nepasiekiama. Tačiau ilgainiui jie sužinojo, kad jai negėda juoktis iš savęs, kad ji tikrai moka linksmintis, kad moka su humoru pažvelgti net į konfliktus. Todėl vyrai savo nuomonę apie ją ir pakeitė“, – specialų prizą skirtą vienai iš projekto dalyvių pristato laidos vedėjas.

Gavusios iš vyrų apdovanojimų, prizą ir naują titulą skirs sau ir moterys. Be tobuliausios rožės, antradienio vakarą paaiškės ir draugiškiausia projekto dalyvė. Jis atiteks rūpestingiausiai ir geriausiai su kitomis net ir po filmavimų besielgusiai dalyvei.

„Vienos iš mūsų nenorėjo dalyvauti laidoje dėl to, kad čia sėdėjo kitos. Tos, prisiskaičiusios spaudoje apie koleges, manė, kad draugiškas teks vaidinti tik studijoje“, – sakė Agnė Jagelavičiūtė vienai iš merginų įteikdama „Draugiškiausios dalyvės apdovanojimą“.

Nori nenori visi „Rožių kerų“ studijos svečiai prisimins įdomiausias laidos situacijas. Rūta Ščiogolevaitė nepamirš Egmonto pažado tapti jos prodiuseriu, vyrai nepamirš simpatijų, o moterys kandžios kritikos.

Kodėl baltose komisijos kėdėse sėdintys vyrai vienas dalyves po šios laidos nė nemastydami vestų, o kitos jų taip ir nesudomino?

Linksmų išpažinčių ir karštos finalinės kovos kupina „Rožių kerų“ laida – jau šį antradienį gruodžio 29 dieną 20.10 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius