-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Rožių keruose“ – lemtinga Modesto Vaišnoro ir Nijolės Pareigytės akistata

Šį antradienį, lapkričio 10 dieną 20.10 val. laidoje „Rožių kerai“ TV3 žiūrovų laukia pikantiška tema, netikėti susitikimai ir jų nenuspėjamos pabaigos.
Modestas Vaišnoras
Modestas Vaišnoras / TV3 nuotr.

„Kuri iš projekto dalyvių sveikiausiai reaguoja į kritiką, moka ją išklausyti ir priimti?“ – tokiu klausimu žavias devynias laidos dalyves pasitiks „Rožių kerų“ vedėjas Leo.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Laidoje aiškintasi, kurios „Rožių kerų“ dalyvės figūra vyrus varo iš proto.
N.Pareigytė

Kritikos ir komplimentų žinomos moterys sulaukia itin dažnai – spaudos leidiniai ir televizijų laidos kaipmat išgraibsto pikantiškas žinias ir gandus, o ypač jaudina skandalais, kurių atgarsius dar galima išgirsti praėjus daug laiko nuo pačio įvykio.

Štai Nijolė Pareigytė dažnai papuola į pirmuosius geltonos spaudos puslapius, tačiau kol kas su tuo susidorojo puikiai. Tiesa, vieną didesnių skausmų jos žavioje galvelėje sukėlė juodojo humoro mėgėjas Modestas Vaišnoras. Vyras už savo ilgą liežuvį atlikėjos buvo paduotas į teismą, tačiau vėliau ji kaltinimus atsiėmė. Šį kartą „Rožių kerų“ laidoje jis neatitols toli nuo realybės ir priims juodojo džentelmeno vaidmenį.

„Dalyvės šiek tiek pabūgo, kai sužinojo, kad laidoje dalyvaus Modestas. Ne visos atlaiko kritiką, kurią išgirsta sakant tiesiai į akis. Tačiau vis dėlto vienoje studijoje jie sutilps, o dėl Modesto mes net ir išimtį padarėme. Juodasis džentelmenas gėles antradienio vakarą neatims, o įteiks“, – būsimos „Rožių kerų“ laidos paslaptis išduoda Leo.

Labiausiai Modestui ir vėl užklius Nijolė... „Rožių kerų“ susitikimas bus lemtingas abiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius