-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rugpjūtį pirmagimio susilauksianti Natalija Zvonkė iki sūnaus gimimo renginiuose ir televizijoje rodytis nebežada

Penktadienį tarptautinei vaikų gynimo dienai skirtame koncerte „Mano svajonė“ pasirodžiusi dainininkė Natalija Zvonkė 15min.lt prasitarė, kad televizijoje ir renginiuose iki gimdymo veikiausiai nebepasirodys, nebent nutiktų „ekstra atvejis“.
Natalija Zvonkė
Natalija Zvonkė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Jau šiandien važiuoju į Klaipėdą ir būsiu ten, žadu nebelįsti į viešumą, nebent koks „ekstra“ atvejis. Be abejo, liepą, rugpjūtį tikrai ilsėsiuos“, – sakė ji. Atlikėja su sužadėtiniu Danieliumi Bunkumi sūnaus turėtų sulaukti rugpjūtį. „Laukit ir sulauksit, aš pati nežinau. Vaikelis turėtų gimti rugpjūtį, tikslios datos nė viena mama pasakyti negali“, – sakė N.Zvonkė.

Kas teisinga, jaučia pati

Ji, nors šią savaitę pasirodė ne tik LNK studijoje vykusiame filmavime, bet ir Vilniaus Rotušėje besilaukiančioms mamoms skirtame renginyje, tikino nejaučianti, kad dirbtų. „Trečiadienį Rotušėje nebuvo koncertas, tiesiog dalyvau renginyje. Man koncertas – valandos darbas. Dabar koncertų neturiu.

Be abejo, ir nuo renginių kažkiek pavargsti, bet būnu Vilniuje ir atvažiuoti buvo tikrai nesunku, juolab pats renginys buvo skirtas mamoms. Man buvo labai malonu jame dalyvauti, matyti 300 pilvotų mamyčių, tokių pačių kaip aš, kurios puikiai mane supranta. Jos supranta, kodėl aš ant scenos, kodėl mažučius aukštakulnius užsidėjau“, – šiltai apie renginį atsiliepė dainininkė.

Aš nesakau, kad juoda suknelė buvo klaida, man ji labai patiko. Aišku, galbūt dabar šį tą joje keisčiau.Po pastarųjų N.Zvonkės pasirodymų televizijoje nerimo kalbos apie jos pasirenkamus drabužius. Koncerto „Mano svajonė“ filmavime dainininkė pasirodė ilga oranžine suknele, neišryškinančia figūros. Tačiau pati atlikėja neabejojo, kad žiniasklaidos atstovai ras prie ko prikibti. „Aš manau prisikabins, nes aš buvau su aukštakulniais. Sakys, kaip negerai 5 minutėm užsidėti. Nieko tokio! Mama pati turi jausti tokius dalykus, taip pat turi jausti, ar jai tinka ta suknelė, ar netinka. Visos mes darome klaidų. Aš nesakau, kad juoda suknelė buvo klaida, man ji labai patiko. Aišku, galbūt dabar šį tą joje keisčiau, koreguočiau. Kita vertus, dabar jau su ja nepasirodysiu, ji man per maža“, – prisipažino garsi moteris. Ji pridūrė besidžiaugianti puikiai grupės „Yva“ reikalus tvarkančia seserimi Kristina Ivanova. N.Zvonkė tvirtino būtinai apsilankysianti kuriame grupės turo po Lietuvą koncertų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius