-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rugsėjo 1-ąją – skandalinga laida: jauna mokytoja paauglius linksmina striptizu

LNK televizijos infošou KK2 Mokslo ir žinių dieną, rugsėjo 1-ąją, naująjį sezoną pradės gimnazijos užsienio kalbų mokytojos striptizu.
KK2 laidos gauto mokytojos striptizo akimirka
KK2 laidos gauto mokytojos striptizo akimirka / Stop kadras

Per vienos mokinės gimtadienį mokytoja su mokiniais vartojo alkoholį, o vėliau, vakarėlio įkarštyje, iš esmės ėmėsi užklasinės veiklos: surengė du striptizo seansus savo mokiniams.

Jauna ir graži mokytoja dirba Vievio gimnazijoje. Ją labai mėgsta mokiniai. Ypač vyresniųjų klasių, kurie yra jau beveik subrendę vyrai. O kadangi mokytoja yra labai graži, į jos pamokas susirenka pilnos klasės mokinių.

Su KK2 kalbėję pusnuogės mokytojos šokio su bumbulais liudininkas teigia, kad pedagogė ne pirmą kartą taip linksmina vakarėlių dalyvius. Tamsta mokytoja savo krepšelius ir anksčiau mielai pakratydavo prieš kamerą.

Stop kadras/KK2 laidos gauto mokytojos striptizo akimirka
Stop kadras/KK2 laidos gauto mokytojos striptizo akimirka

„Kuo tolyn, tuo ji labiau save reikšdavo. Ji mėgdavo tuos vakarėlius, turi įgimtą potraukį nusirenginėt ir šokt, nesvarbu, ar žmonės mato ar nemato. Čia jau ne pirmas, ne antras ir ne ketvirtas kartas, kai ji tuos nusirenginėjimus daro“, – atvirai pirmadienio vakarą 19.30 val. KK2 laidoje pasakos  liudininkas.

Iš filmuotos medžiagos bus matyti, kad mokytoja buvo moksleivės gimtadienio šventės žvaigždė! Užsikeberiojusi ant stalo nusisegė liemenėlę ir raitėsi it sirena, viliodama nuotykių ištroškusių vyrų pulkus.

Tačiau atsitiko nenumatytas dalykas. Baisus dalykas! Pusnuogės tamsta mokytojos gerbėjas ne tik nufilmavo pusnuogę pedagogę, bet filmuotą medžiagą pristatė Vievio gimnazijos direktoriui. Kilo baisus skandalas.

Stop kadras/KK2 laidos gauto mokytojos striptizo akimirka
Stop kadras/KK2 laidos gauto mokytojos striptizo akimirka

Pradėjus tyrimą, išryškėjo dvi priešininkų stovyklos: vieni už mokytoją, kiti  – prieš!

Vievio gimnazijos direktorius Gintaras Dobilaitis deda galvą už savo pavaldinę. Labai gera specialistė. Tuo metu su KK2 kalbėjęs psichiatras Linas Slušnys mano, kad tokias mokytojas reikia ne ginti, o viešinti. Rodyti visai Lietuvai ir spirt ją lauk iš darbo su visais gimnazijos vadovais.

Vievio gimnazija jau ne pirmą kartą garsėja panašiais skandalais. Prieš keletą metų dvi jaunos ir gražios mokytojos gavo papeikimus už tai, kad leido laiką užsidariusios su abiturientais ir nežinia ką su jais veikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius