-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruslanas Bolgovas gimtadienio vakarėlyje sulaukė būrio draugų ir pikantiškų dovanų

Virtuvės šefas Ruslanas Bologovas rudenišką ketvirtadienio vakarą artimiausius savo bičiulis sukvietė į Vilniaus restoraną „311 Lounge“. Neseniai iš televizinio šokių projekto pasitraukęs kulinaras, spalio 2-ąją minėjęs 35 metų jubiliejų, svečiams surengė jaukų vakarėlį, kurio metu netrūko nei originalių dovanų, nei skanų vaišių.
Ruslanas Bolgovas ir Nerijus Juška
Ruslanas Bolgovas Nerijaus Juškos glėbyje / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Pasveikinti „auksinio peilio“ savininko sugužėjo būrys Lietuvos pramogų pasaulio atstovų. Čia linksminosi baleto šokėjas Nerijus Juška, radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė, įdomių vakarėlių nepraleidžiantys Ingrida Kazlauskaitė ir Danielius Polskis-Gabanna, koncertinę veiklą sustabdžiusios grupės „69 Danguje“ merginos Karina Krysko ir Ingrida Martinkėnaitė, visas būrys LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ dalyvių bei kitų artimų R.Bolgovo bičiulių.

Susirinkusieji vakaro kaltininkui nešykštėjo dovanų, tarp kurių buvo ir pikantiškų staigmenų. Maloniai virtuvės šefą nustebino dukra Diana Bolgova. 17-metė gražuolė, sulaukusi gausos stipriosios lyties atstovų dėmesio, savo tėčiui įteikė nuotraukų mozaiką, kurioje užfiksuotos gražiausios judviejų akimirkos.

„Su tėčiu sutariame labai gerai. Jis – tikras mano draugas, duodantis puikių patarimų. Tiesa, kai šoko projekte, patarimus dalinau aš, nes daug metų šokau baletą. Buvo keista matyti tėtį ant parketo, bet man svarbiausia, kad jis jaustųsi laimingas “, – pasakojo D.Bolgova.

Andriaus Ufarto/BFL nuotr./Ruslaną Bolgovą sveikino ir atlikėja Mia.
Ruslaną Bolgovą sveikino ir atlikėja Mia.

Dovanų – pižama už šaltą naktį

Projekto „Kviečiu šokti“ dalyviai R.Bulgovui taip pat įteikė didelę nuotrauką, kurioje šefas šokio žingsneliu juda su partnere Rolanda Maniuškaite. Kiti vakaro svečiai jubiliatui dovanojo gėlių, prabangių gėrimų, kulinarinių niekučių ir net muzikinių kūrinių. Kai jau atrodė, kad milžiniškas moliūgas tapo didžiausia ir originaliausia vakaro staigmena, vakarėlyje pasigirdo kalbos, jog už šaltą kartu praleistą naktį kažkas šefui įteikė pižamą.

Pasirodo, jog šia dovana R.Bolgovą nustebino Merūno Vitulskio žmona Erika Vitulskienė. „Iš kur visi sužinojo šią paslaptį? Dabar galvos, kad esu šalta moteris“, – juokavo E.Vitulskienė, vėliau patikinusi, jog su niekuo drauge nemiegojo ir R.Bolgovui tiesiog linkinti šiltų, ramių miegų.

Pats R.Bolgovas tikino, jog jo didžiausia dovana – tai laimė turėti tokią šaunią dukrą ir būrį gerų bičiulių. Kol svečiai siautulingai linksminosi vakarėlyje, vakaro kaltininkas vos spėjo suktis virtuvėje mat drauge su komanda susirinkusiems pristatė naujų patiekalų kolekciją.

Andriaus Ufarto/BFL nuotr./Ruslanas Bolgovas su dukra Diana Bolgova
Andriaus Ufarto/BFL nuotr./Ruslanas Bolgovas su dukra Diana Bolgova

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius