Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruslanas Bolgovas. Per tris savaites – minus 10 kg (papildyta liepos 9 d.)

Vienas geriausių virtuvės šefų Lietuvoje, „Auksinio peilio“ savininkas nekantriai laukia rudens, kai įsilies į šokių projekto dalyvių gretas. Tačiau kol kas jo gyvenime – tikra sumaištis. Turime vieną gerą ir vieną blogą žinią.
Ruslanas Bolgovas anksčiau ir dabar
Ruslanas Bolgovas anksčiau ir dabar / J. Staselio ir D. Šustrovos nuotr.

Pradėkime nuo blogosios. Vieną vakarą, grįždamas namo iš svarbaus susitikimo, Ruslanas (34) pajuto stiprų smūgį į pakaušį. Vyras atsipeikėjo tik ryte – paplūdęs kraujais policijos nuovadoje. „Iš manęs užpuolikas atėmė viską, ką tuo metu turėjau su savimi, – du mobiliuosius telefonus ir pinigus“, – prisimena virtuvės šefas, kuriam savaitę ligoninėje teko gydytis sunkią galvos traumą. Vos išėjęs iš ligoninės, jis paskambino savo partnerei ir ėmė teirautis, kada bus galima tęsti repeticijas. „Bijojau net pagalvoti apie tai, kad šis įvykis sujauks visus mano planus. Aš labai noriu šokti“, – sako vyras.

Po nelaimingo atsitikimo Ruslano gyvenimas apvirto aukštyn kojomis: kiekvieną rytą vyras skuba į Druskininkų sanatoriją, kur jam atliekamos gyvybiškai svarbios reabilitacijos procedūros, per pietus grįžęs į Vilnių, R. Bolgovas repetuoja su šokių partnere, o vakarais dirba.

Kita naujiena – kur kas smagesnė. „Per tris savaites numečiau 10 kilogramų. Anksčiau svėriau 82 kg (Ruslano ūgis 170 cm).

Kokia tokio greito pokyčio paslaptis? Aš labai daug dirbu, mažai miegu, o mano valgiaraštį pastaruoju metu sudaro vien užkandžiai: gamindamas patiekalus, privalau paragauti, kad žinočiau, ką patiekiu klientui. Neatsisakiau visiškai jokių produktų, tiesiog nelieka laiko pavalgyti. Nors šiaip galiu pasakyti, kad pasikeitė mano norai: anksčiau dievindavau riebius patiekalus, o dabar mieliau renkuosi vaisius ir daržoves.

Esu įsitikinęs, kad antsvorio turi tie žmonės, kurie yra per mažai užsiėmę arba vakarais į lovą nešasi lėkštę keptų bulvių“, – sako Ruslanas.

Būsimasis šokių projekto dalyvis prisimena, kad, prieš devynerius metus atvykęs gyventi iš Visagino į Vilnių, jis svėrė tik 56 kilogramus. „Norėčiau vėl tiek pat sverti, nes tuo metu sau atrodžiau labai gražus ir sulaukdavau daug aplinkinių dėmesio. Tikiuosi, kad, projektui įpusėjus, vėl tiek sversiu“, – užsispyrimo neslepia R. Bolgovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius