Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruslanas Kirilkinas apie Dūmo seksualinę orientaciją: „Jis pasimetęs gyvenime“

Jau šį ketvirtadienį pasirodysiantį vyriškąjį „Supertortą“ saldžiu niekaip nepavadinsi, mat žinomi šalies vyrai visiškai nevyniojo žodžių į vatą ir iš peties rėžė, ką iš tiesų mano vieni apie kitus.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmoji laidos dalis įgavo pikantišką atspalvį, mat burtai lėmė, kad savo kolegas reitinguoja ne kas kitas, o „Muzikos akademijos“ nugalėtojas Ruslanas Kirilkinas, neslepiantis savo netradicinės seksualinės orientacijos. Ruslanas „iš akies“ mėgino nustatyti, kurie iš dalyvių geriausiai bučiuojasi, o likusieji – kvatojo iš šmaikščių vedėjo Algio Ramanausko ir kitų dalyvių pastabų, teigiama pranešime spaudai.

Išaiškėjo, kad netolerantiškiausias gėjų atžvilgiu – „Kelio į žvaigždes 3“ dalyvis Donatas Šimkus-Dūmas. Prieš tai gerokai vyresnį už save renginių vedėją Dainių Martinaitį LNK studijoje kitų dalyvių akivaizdoje bučiniu apdovanojęs Ruslanas, Dūmui skyrė itin žemą vietą. „Manęs nenorėtum pabučiuoti? Aš tau nesu gražus? Eik tu na.....“, -– pyko Dūmas, tačiau iš kitų dalyvių bei laidos vedėjo Algio Ramanausko sulaukė ne užuojautos, o tik kritikos strėlių. 

„Tu nesi labai gražus. Šarūnas Kirdeikis už tave gražesnis kokius tris kartus“, – kaip visada tiesiai šviesiai išrėžė laidos vedėjas. Ruslanas paaiškino, kad jam patinka natūralūs, plaukų nesidažantys vyrai. Išgirdęs pastabą apie dažytus plaukus, Dūmas ėmė aiškinti, kad jis ir dažosi tik dėl to, kad Ruslanas jo nebučiuotų...

Ruslanas „Supertorto“ kūrėjams išdėstė savo nuomonę apie D.Šimkų: „Man jis nemielas nuo „Kelio į žvaigždes“ laikų. Nori atrodyti kietas, tačiau iš tiesų nežino, kas jis yra, ko jis nori. Aš kalbu ne tik apie orientaciją. Dūmas tiesiog pasimetęs gyvenime.“

„Šitos laidos šūkis – „Nustokim slėpti“. Dūmai, prisipažink“, – laidoje provokuos Alanas Chošnau ir Tomas Sinickis.  Ar Dūmas išdrįs viešai pripažinti tai, ko iš jo laukė provokatoriai, sužinosite jau šį ketvirtadienį, 20.45 val., LNK „Supertorte“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius