Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ruslanas Kirilkinas po feisbuke paviešinto skandalingo video: „Bijau pasirodyti viešumoje“

„Ilgiau tylėti nebegaliu. Ryt bus sudėti taškai ant... Joks TV kanalas, projektas ar žmogus neturi teisės žeminti žmogaus orumo“, – pirmadienio vakarą feisbuke pratrūko buvęs realybės šou „2 barai“ dalyvis Ruslanas Kirilkinas. Dainininką supykdė socialiniame tinkle pasirodęs vaizdo įrašas. Kaip žadėjo, taip ir padarė – antradienį dainininkas sudėjo taškus.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / Mindaugo Dulinsko nuotr.

Feisbuke praėjusį šeštadienį buvo paviešintas „2 barų“ vaizdo įrašas: Ruslanas Kirilkinas nufilmuotas naktį per miegus liečiantis savo intymią kūno vietą. Įrašą paskelbė socialinio tinklo vartotojas Dovydas. Nuo šeštadienio iki pirmadienio vakaro video galėjo pamatyti visi, kas tik norėjo, vėliau įrašas iš feisbuko buvo pašalintas.

Antradienį Ruslanas Kirilkinas išplatino pranešimą spaudai.

Ruslanas Kirilkinas realybės šou „2 barai“
Ruslanas Kirilkinas realybės šou „2 barai“

„Noriu pabrėžti, kad jokio sutikimo platinti savo atvaizdą, t.y. filmuoti save 24 valandas 7 dienas per savaitę visose TV laidos filmavimo patalpose ir vietose be išimčių ir tai transliuoti, laidos prodiuseriams UAB „TYMDRYM“ aš nedaviau. O būtent – visi kiti projekto dalyviai (išskyrus mane) yra pasirašę su laidos „2 barai“ projekto Dalyvio sutartis, kuriose viename iš punktų yra numatytas laidos dalyvio besąlygiškas sutikimas būti tiesiogiai ar netiesiogiai filmuojamam bei transliuojamam visose laidos filmavimo patalpose ar kitose filmavimo vietose be išimčių visą laidos filmavimo laikotarpį.

Kaip minėjau, jokios sutarties aš nepasirašiau, su minėta nepertraukiamo filmavimo sąlyga nesutikau, į projektą dalyvauti atėjau laidos prodiuserių iniciatyva bei jų prašymu, manydamas ir pagrįstai tikėdamasis (kadangi iki šiol dalyvavau tik muzikiniuose projektuose), jog visas 24 val. per parą ir juolab miego metu mano filmavimas nebus vykdomas“, – rašė pranešime Ruslanas.

Dainininkas pripažino, kad po vaizdo įrašo paviešinimo jaučiasi nesaugus ir pažemintas.

„Sulaukiau begalės skaudžių ir įžeidžiančių komentarų tiek internetinėje erdvėje, tiek tiesiog gatvėje iš atsitiktinių praeivių. Susidariusi situacija yra tokia, kad bijau pasirodyti viešumoje, esu priverstas užsidaryti tarp keturių sienų, atsisakyti iš anksto suplanuotų koncertų, renginių, jaučiuosi nesaugus bei pažemintas.“

Realybės šou „2 barai“ prodiuseris Dominykas Kubilius antradienį 15min sakė, kad šis skandalingas vaizdo įrašas televizijos eterio neišvydo.

„Mes šio įrašo per televiziją nerodėme. Yra pagrindinės kameros ir atskiros vidinės kameros. Kažkas tiesiog persirašė vaizdą iš vidinių kamerų. Socialiniame tinkle paviešintas įrašas yra vogtas“, – 15min sakė D.Kubilius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Realybės šou prodiuseris apie paviešintus intymius Ruslano Kirilkino kadrus: „Šis įrašas – vogtas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius