-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruslanas Kirilkinas Šventojoje dėl augintinio išprašytas iš autobuso: „Išlipau drebančiomis rankomis“

Pirmosios vasaros dienos dainininkui Ruslanui Kirilkinui prasidėjo nemalonumais – vyras teigia dėl augintinio buvęs neįleistas į autobusą Šventojoje, o galiausiai išlydėtas, kaip pats sako, su grasinimais. Vis dėlto apie šį nutikimą paklaustas įmonės darbuotojas svarsto, kad galbūt pats atlikėjas nežinojo autobuse galiojančių taisyklių.
Ruslanas Kirilkinas su augintiniu Guru
Ruslanas Kirilkinas su augintiniu Guru / Asmeninio albumo nuotr.

Prieš kelias dienas žmonių socialiniuose tinkluose pasipylė nuotaikingos nuotraukos iš pirmųjų vasaros dienų, tačiau atlikėjas Ruslanas Kirilkinas su sekėjais pasidalijo ne pačiu maloniausiu nutikimu.

Pasirodo, norėdamas iš Šventosios autobusu nuvažiuoti į už keliasdešimt kilometrų esančią gyvenamąją vietą, su keturkoju Guru jis net nebuvo įleistas į autobusą.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ruslanas Kirilkinas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ruslanas Kirilkinas

Liepė augintinį vežtis narve

Kaip rašė Ruslanas, pastarosiomis dienomis, kaip ir kasmet, jis atostogavo kiek atokiau nuo Šventosios esančioje vietovėje.

„Jau kelintą vasaros sezoną iš eilės aš apsistoju Būtingės sodų bendrijoje kartu su savo augintiniu Guru. Ši vieta yra nuostabi savo gamta, miškais ir išskirtine ramybe. Pats Šventosios miestelio centras yra už maždaug 4,5 km kelio nuo mano gyvenamosios vietos, tai yra, apytiksliai, valanda laiko einant pėsčiomis“, – pasakojimą pradėjo atlikėjas.

Jis teigė, kad apsistojęs šioje vietoje iki Šventosios su šunimi dažnai nueina pėsčiomis, o grįžta paskutiniu įmonės „Vlasava“ autobusu. Anot Ruslano, kartu su augintiniu jie įprastai išvykdavo 18 val. vakare. Tokios dienos eigos tikėjosi ir šįkart.

„Buvo nuostabi ir saulėta diena. Vidurdienį pajudėjome pėsčiomis link Šventosios kartu su Guru, ketindami prasivaikščioti ir pasidžiaugti gražiu oru, tuo pačiu nusipirkti reikiamų maisto produktų, kadangi nuo mano namelio artimiausia parduotuvė yra tik Šventojoje. Tad po mūsų 10 kilometrų pasivaikščiojimo kartu pėsčiomis, apsipirkome prekybos centre ir nulėkėme link autobuso stotelės pasitikti savo paskutiniojo autobuso į namus“, – pasakojo jis.

Ruslanas pabrėžė, kad prieš įlipant į autobusą, jis visada ant rankų paima savo du kilogramus sveriantį bei, jo teigimu, ramų augintinį. Visgi šįsyk keturkojis sulaukė pikto vairuotojo žvilgsnio, po kurio, anot atlikėjo, sekė grubus ir agresyvus prašymas išlipti iš transporto priemonės. Priešingai nei kiti, šis vairuotojas nesutiko vežti Ruslano kartu su augintiniu.

„Aš ramiu tonu paaiškinau vairuotojui, kad neturiu, kaip grįžti, ir esu su sunkia bei pilna kuprine ant pečių. Taip pat paklausiau, kuo jis skiriasi nuo jo kolegų, kurie vežiodavo mus su Guru keletą vasaros sezonų iš eilės?

Tačiau gerbiamas vairuotojas buvo kategoriškas ir su malonumu dėstė savo ir ne savo taisykles, lyg mėgaudamasis savo valdžia. Piktas, agresyvus ir mano akimis žiūrint, nelaimingas jis paaiškino, kad tokius gyvulius kaip Guru reikia narvuose vežiotis, nes šiandien, neva, aš šunį vežtis noriu, o jau rytoj kokį arklį užsimanysiu įgrūsti į jo autobusą...“, – nemalonų incidentą prisiminė Ruslanas.

Ruslano Kondratjevo nuotr./Ruslanas Kirilkinas
Ruslano Kondratjevo nuotr./Ruslanas Kirilkinas

Pradėjus filmuoti vairuotojas įsiuto

Po tokio pareiškimo atlikėjas sako iš autobuso išlipęs drebančiomis rankomis, tad negalėjo tinkamai nufilmuoti situacijos. O jo mėginimą tą padaryti pastebėjo ir vairuotojas.

„Rodos, net pats telefonas manęs nebeklausė. Vairuotojas, matydamas, kad bandau kažką filmuoti, išlipo iš savo kabinos į lauką, lyg mane nuvydamas ir šaukdamas visa gerkle: „Artiste tu! Aš tuoj tau pafilmuosiu!“, – apgailestaudamas prisiminė R.Kirilkinas.

Po tokių žodžių atlikėjas teigia išsigandęs ir sparčiu žingsniu nuėjęs tolyn, tačiau kiek vėliau suvokė, kad telefono kamera nieko neužfiksavo. Tad suėmė save į rankas ir vėl grįžo filmuoti, kaip jis pats sako, „didvyrio“, kuris išvažiuodamas iš stotelės, lyg gąsdindamas, norėjo pervažiuoti per jo augintinį ir jo paties kojas.

„Dar ilgai stovėdamas mąsčiau, kuo galėjo viskas pasibaigti. Gal, visgi, tokiems kaip šis, nestabilios psichikos, bendravimo sutrikimų turintiems ir etiketo nesilaikantiems vairuotojams jau būtų pats laikas palikti tokias darbo vietas?“ – svarsto atlikėjas.

Netrukus Ruslanas kreipėsi ir į „Vlasava“ įmonės vadovą Saulių Čepkauską. „Aš nerašyčiau, jei žmogiškumo neturėčiau nei lašo. Man, pasirodo, rūpi visi Jūsų klientai, kartu su jų gyvūnais ar be jų. Tačiau, ar mes rūpime Jums?“, – klausė R.Kirilkinas.

Galiausiai į reikiamą vietą atlikėjas grįžo išsikvietęs taksi, o kiek vėliau internete perskaitė kitų keleivių rašytus komentarus, kur esą dalijamasi įvairiausiomis istorijomis apie šios įmonės autobusų vairuotojus.

„Tada supratau, kad mano istorija tėra tik dar vienas Jūsų įmonės veiklai būdingas atsitikimas. Linkiu Jums sveikų pokyčių ir profesionalaus santykio bei žmogiško bendravimo su Jūsų klientais“, – rašė įmonės vadovui R.Kirilkinas.

Vairuotojas tiesiog laikėsi taisyklių?

15min bandė susisiekti su įmonės „Vlasava“ vadovu Sauliumi Čepkausku, tačiau nesėkmingai.

Vis dėlto situaciją pakomentavo vienas įmonėje dirbantis vairuotojas, nepanoręs atskleisti savo tapatybės (redakcijai ji žinoma). Pastarasis teigė, kad vairuotojai turi teisę neįleisti augintinių, jei juos keleivis nešasi tiesiog rankoje be papildomų apsaugos priemonių.

„Pagal keleivių pervežimo taisykles negalima vežtis šunų ar kačių be antsnukio ar narvelio. Turi būti uždėtas antsnukis, kad gyvūnas nekeltų grėsmės keleiviams ir kad jis neatliktų gamtinių reikalų ant sėdynės. Taip yra visuose autobusuose“, – komentaru dalijosi pašnekovas.

Tiesa, kadangi pats nematė konkrečiai šio įvykio, būti garantuotas, kad viskas iš vairuotojo pusės buvo gerai, jis negalėjo. Vis dėlto svarstė, kad jis tiesiog laikėsi bendrų taisyklių.

„Vairuotojas tuo vadovaudamasis ir neįleido, o dėl grubaus elgesio pasakyti negaliu, nes toje situacijoje nedalyvavau“, – pridūrė 15min kalbintas įmonės darbuotojas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ruslanas Kirilkinas pasidarė plastinę operaciją: „Niekas jūsų nemylės, kol patys savęs nepamilsite“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius