Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Lukoševičiūtė per savo gimtadienį iš mylimojo gavo sužadėtuvių žiedą

Praėjusį savaitgalį dainininkė ir renginių vedėja Rūta Lukoševičiūtė atšventė 41-ąjį gimtadienį. Iš mylimojo Mariaus Daudos Rūta sulaukė pačios geriausios dovanos – sužadėtuvių žiedo.
Rūta Lukoševičiūtė ir Marius Dauda
Rūta Lukoševičiūtė ir Marius Dauda / Asmeninė nuotr.

„Šis gimtadienis – neslėpsiu – man itin ypatingas. Aš pasakiau „taip“ žmogui, kurį man atsiuntė likimas. Myliu Tave, Dauda Marius, ir noriu atšokti velniškai smagias vestuves!“ – feisbuke pasidžiaugė žinoma moteris.

Neslėpė, kad laukė

„Suradau antrąją pusę, todėl esu labai laiminga ir gyvenime man nieko dabar netrūksta. Gimtadienio proga esu apdovanota ir dėmesiu, ir mielomis širdžiai dovanomis, bet didžiausią dovaną jau gavau – antrą pusę. Nieko daugiau ir nereikia“, – dar prieš gaudama sužadėtuvių žiedą iš 15 metų jaunesnio širdies draugo portalui Žmonės.lt sakė Rūta Lukoševičiūtė.

Lyg nujausdama, kokia dovana jau visai netrukus laukia, Rūta Lukoševičiūtė Žmonės.lt gimtadienio išvakarėse prisipažino, kad norėtų „ištekėti ir susilaukti dar vieno vaiko“.

Rūta Lukoševičiūtė pernai išsiskyrė su savo dukros tėvu Alvidu Kavaliausku, su kuriuo drauge pragyveno 13 metų. Ilgai žinoma moteris vieniša nebuvo, nors naujų santykių sako specialiai neieškojusi. Su Mariumi Dauda ji susipažino 2015 metų liepą dalyvaudama vestuvėse, tačiau tuo metu jiedu dar abu turėjo antrąsias puses ir apie jokius romantiškus tarpusavio santykius negalvojo. Vis tik viskas susidėliojo taip, kad abu panašiu metu išsiskyrė, o šiemet tapo pora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius