Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Lukoševičiūtė šiltąjį sezoną pasitinka dar labiau sulieknėjusi

Sostinės veiklios moterys ketvirtadienio vakarą rinkosi viešbutyje „Best Western Vilnius“, kur paminėjo tarptautinę moters dieną.
Rūta Lukoševičiūtė
Rūta Lukoševičiūtė / Renginio nuotr.

Pagrindinė vakaro  viešnia buvo atlikėja ir TV laidų vedėja Rūta Lukoševičiūtė.  Verslo moteris ji pasveikino su pavasariu, atlikdama savo kūrybos bei Tina Turner dainas. R.Lukoševičiūtė buvo pirmoji iš moterų, tą vakarą išbandžiusių „B-Flexy“ liekninamąją procedūrą.  Garsi moteris visą vakarą girdėjo daugybę komplimentų, kad ji lieknėja tiesiog akyse.  Net ir vilkėdama ryškiaspalvį kostiumėlį Rūta atrodė itin grakščiai. Renginio metu dar labiau padailinusi savo kūno formas, laidos vedėja išskubėjo į televiziją, kur jos laukė tiesioginis eteris.

Moterų auditorijai savo knygą „Naivus romanas apie meilę, vyrą ir šokoladą“ pristatė dailininkas, TV projektų prodiuseris, verslininkas Arūnas Matačius.

Į savo parodą „Graži suknelė“ veiklias moteris pakvietė grafikė Jūratė Rekevičiūtė. Ji ir verslo įvaizdžio konsultantė Alvyda Jasilionytė ištraukė loterijoje pagrindinius prizus laimėjusių vakaro dalyvių vizitines korteles.

Šventinį vakarą moterys stebėjo salono „Urpėja“ pavasario drabužių kolekcijos pristatymą. Modeliai demonstravo veikliai miestietei tiek darbe, tiek ir laisvalaikiu tinkamus vilkėti drabužių variantus. Prie kolekcijos modelių buvo pritaikyti Murano stiklo papuošalai.

Renginio nuotr./Vakaro akimirka
Renginio nuotr./Vakaro akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius