Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Lukoševičiūtė švenčia 41-ąjį gimtadienį: „Norėčiau ištekėti ir susilaukti dar vieno vaiko“

Šeštadienį 41-ąjį gimtadienį švenčianti Rūta Lukoševičiūtė pripažįsta: praėję metai buvo itin sėkmingi jos gyvenime, o ir ateinančiais turi didelių planų. Laime tiek šeimoje, tiek karjeroje besidžiaugianti Rūta svajoja apie šeimos pagausėjimą ir santuoką su mylimuoju Mariumi Dauda.
Rūta Lukoševičiūtė
Rūta Lukoševičiūtė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Praėję metai dainininkės, renginių vedėjos, TV projektų vykdomosios prodiuserės Rūtos Lukoševičiūtės gyvenime buvo kupini spalvų.

Gimtadienį švenčianti Rūta juos prisimena kaip pačius geriausius. Žmonės.lt ji pasakojo, kad labiausiai džiaugiasi maloniais pokyčiais asmeniniame gyvenime.

„Pastaruosius metus turėjau labai daug darbo, o dar ir dideli pokyčiai meilėje... Suradau antrąją pusę, todėl esu labai laiminga ir gyvenime man nieko dabar netrūksta. Gimtadienio proga esu apdovanota ir dėmesiu, ir mielomis širdžiai dovanomis, bet didžiausią dovaną jau gavau – antrą pusę. Nieko daugiau ir nereikia“, – džiaugėsi R.Lukoševičiūtė.

Su dukros tėčiu Alvidu (drauge pragyveno 13 metų) išsiskyrusi R.Lukoševičiūtė ilgai viena neužsibuvo – šiuo metu gyvenimą kuria su 15 metų jaunesniu širdies draugu Mariumi.

Nors Rūta pripažino, kad jai gyvenime nieko netrūksta, ji pridūrė, kad turi didelių svajonių: „Norėčiau ištekėti ir susilaukti dar vieno vaiko.“

Asmeninė nuotr./Rūta Lukoševičiūtė ir Marius Dauda
Asmeninė nuotr./Rūta Lukoševičiūtė ir Marius Dauda

TAIP PAT SKAITYKITE: Naujasis Rūtos Lukoševičiūtės mylimasis – 15 metų jaunesnis Marius

Kaip ir kasmet, R.Lukoševičiūtė ir šįkart sulaukė gausybės gimtadieninių sveikinimų. Ji neslepia: dėmesys – ypač smagu, todėl šios šventės laukia kiekvienais metais.

Dainiaus Stankaus nuotr./Rūta Lukoševičiūtė
Dainiaus Stankaus nuotr./Rūta Lukoševičiūtė

„Su gimtadieniu nesu susipykusi – labai šaunu, kai jis ateina. Gaunu labai daug sveikinimų, trumpųjų žinučių, o socialiniame tinkle būna tiek daug sveikinimų, kad galiu net dvi dienas skaityti ir į juos atsakinėti. Iš tikrųjų, jautiesi džiugiai, kai tave prisimena“, – pasakojo Rūta.

Tačiau planuoti gimtadienio Rūta neskubėjo: „Viską mėgstu daryti ekspromtu.“

„Kažko ypatingo tikrai nesu suplanavusi. Dienos tėkmės niekuomet nežinau. Jeigu kažkas šauna į galvą, tada ir švenčiu. O šiais metais nieko specialaus nesu sugalvojusi – būsiu su artimiausiais žmonėmis: savo dukryte ir draugu“, – Žmonės.lt teigė R.Lukoševičiūtė.

41-ojo gimtadienio proga Rūta sau linki neprarasti kūrybinio įkvėpimo ir suspėti gyventi ypač aktyvų gyvenimą.

„Iš tikrųjų, niekada dar tiek daug laiko neskyriau dukrai ir savo draugui, kaip dabar. Jeigu gerai viską susiplanuoji, viską spėji. Dabar yra taip, noriu, kad taip būtų ir ateityje. Tad didžiausias tikslas – suspėti ir kad niekada nepritrūktų kūrybinio potencialo“, – prisipažino R.Lukoševičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius