Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūtos Ščiogolevaitės panašumas į prezidentę gąsdina vyrus

„Kai linksminiesi labai svarbu kompanija. Vyrai nemėgsta tokių moterų, kurios zirzia ir trukdo jiems atsipalaiduoti, kurios priekaištauja bei skaičiuoja valandas. Šį vakarą ir bandysime išsiaiškinti, kuri „Rožių kerų“ dalyvė būtų idealiausia vakarėlių kompanionė vyrams – galėtų kartu linksmintis iki paryčių ir mielai kartu iškrėstų ne vieną pokštą“, – sako pramogų laidos „Rožių kerai“ vedėjas Leonardas Pobedonoscevas–Leo.
Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / TV3 nuotr.

Išgirdę merginų ir liudininkų atvirus pasakojimus nustebs ne tik laidos kūrėjai, bet ir pačios dalyvės. Kai kurios prisipažins, kad linksmintis viešumoje pradeda tik išsiskirščius fotografams ir žurnalistams, dėl to niekas niekada ir nežino kaip atrodo tikrosios jų šėlionės.

Štai dainininkė Rūta Ščiogolevaitė nustebino visus aplinkinius. Nė karto su ją nesilinksminę žmonės negalėjo patikėti ką pasakoja jos pažįstami.
Buvęs scenos kolega Mundis tiesiog studijoje privertė Rūtą parodyti, kaip ji vakarėliuose šoka. Dainininkė ne tik pašoko, bet ir parodė firminio savo „girto“ veido išraišką ir kaip reikiant  išgąsdino visus vyrus. Nors dauguma jų gailėsis nepakakamai įvertinę Rūtos gebėjimą linksmintis, vienintelis Rolandas Skaisgiris pareikš, kad su Rūta nenorėtų linksmintis, nes ji panaši į prezidentę.
„Daugelis pastebėjo, kad Rūta labai panaši į prezidentę Dalią Grybauskaitę. Ji ir negeria, ir net panašiai kirčiuoja žodžius“, – tvirtins Rolandas.

„Rožių kerų“ dalyvės buvo kaip niekada atviros ir papasakojo apie tokias linksmybes, per kurias net stalai lūžta. Natalija Zvonkė prisipažino, kad kartą naktiniame klube išgėrusi šoko ant stalo ir  apsauga už tai ją išprašė iš klubo. Nijolė Pareigytė pasipiktino tokia apsauga: „Aš esu kelis stalus sulaužius, ir nieko.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius