Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryškioje fotosesijoje įsiamžinę „Moterys meluoja geriau“ aktoriai gerbėjams turi netikėtą naujieną

Besididžiuojanti serialo ilgaamžiškumu, visų sezonų „Moterys meluoja geriau“ kūrėjų komanda, vieningai sutaria, kad serialo gyvavimo metu buvo visko: naujų veidų, kuriozinių situacijų, netikėtų scenarijaus atomazgų, linksmų improvizacijų. Tačiau „Moterys meluoja geriau“ savo etiketės neprarandantis jau 11 metus iš eilės išmėgina dar vieną žanrą. Serialas keliauja į teatro sceną. Kodėl scena? „Todėl, kad būtent scenoje jos tai daro geriausiai“ – sako spektaklio režisierius.
„Moterys meluoja geriau“ aktorės
„Moterys meluoja geriau“ aktorės / Asmeninio albumo nuotr.

Populiariausiam televizijos serialui persikelti į teatro erdvę padėjo žinomas aktorius ir režisierius Šarūnas Banevičius. Režisierius atskleidžia: „Visų sezonų pamilti aktoriai vienijasi tam, kad padėkotų už visus vienuolika metų besitesiančią žiūrovų ištikimybę“.

Režisierius griežtai atsisako šį pasirodymą vadinti spektakliu „Tai gyvo humoro šou“ – teigia Šarūnas Banevičius. Gyvo, nes žiūrovas bus įtrauktas į kiekvieną pasirodymo akimirką. Šou, nes bus ne vien tik nuotaikingi dialogai, bet ir puiki muzika, kuria pasirūpins gerai žinomas kompozitorius Stano, taip pat dar nematyta scenografija, bet svarbiausia – nuostabus aktorių darbas.

Ne, tai ne eilinė situacijų komedija, tai šou, kuris talpina net devynias skirtingas situacijų komedijas. Tai didelis iššūkis aktoriams, net ir aukščiausios prabos, kadangi šito šou tikslas – ritmingas, išradingas, gyvas ir nenuobodus humoras.

Asmeninio albumo nuotr. /„Moterys meluoja geriau“ aktorės
Asmeninio albumo nuotr. /„Moterys meluoja geriau“ aktorės

Daugybė mums visiems atpažįstamų situacijų čia nuskambės gyviau, nei bet kada. Neišvengsim beprotiškų aktorių improvizacijų ir netikėtų aktorinių sprendimų. Kas kart žiūrovas atėjęs į spektaklį nežinos ką aktoriai suimprovizuos šį kartą. Tai didelė dovana visiems ištikimiems žiūrovams“.

Visas pasakojimas suksis apie vieną vyrą ir keturias jo moteris – žmoną, uošvienę, seną meilužę ir naują meilužę. Aktorius Marius Jampolskis juokauja, kad toks moterų kiekis realiame gyvenime jį išvestų iš proto. „Man ir vienos per akis“ – teigia vyras.

Pakalbinta, apie jau vienuoliktus metus besitęsiantį vaidmenį, visų mylima aktorė Inga Norkutė atviravo: „Šis iššūkis man didžiulė dovana. Kurti vaidmenis teatre kiekvienam aktoriui yra dovana, mano dovana dviguba, nes galiu kurti ir mėgautis tuo pačiu, vienuolika metų gyvuojančiu Medos personažu.

Asmeninio albumo nuotr. /Inga Norkutė
Asmeninio albumo nuotr. /Inga Norkutė

Pagaliau, mano mylimas Medos personažas atkeliauja ir į sceną. Meilužiai, pinigai, intrigos, laisvas gyvenimas – visa tai niekur nedings, o nenuspėjamas humoras ir neįtikėtinos situacijos, kuriose atsidurs Meda žiūrovui padovanos didelį malonumą“.

Asmeninio albumo nuotr. /Asta Baukutė
Asmeninio albumo nuotr. /Asta Baukutė

Gerai žinomi aktoriai: Inga Norkutė, Marius Jampolskis, Justina Žiogaitė Asta Baukutė, Skaistė Vievesė ir kiti pppuliariausi visų sezonų aktoriai žiūrovams dovanos kokybišką ir skoningą humorą, kurio pastaruoju metu Lietuvoje labai trūksta.

Gyvo humoro šou „Moterys meluoja geriau“ jau netrukus Lietuvos scenose dalins puikios nuotaikos ir nenutrūkstamo juoko dozę. Pasirodymų metu organizatoriai žada nepakartojama reginį. „Tiesa sakant, scena pavirs kino teatru“ – intriguoja režisierius Šarūnas Banevičius.

Fotosesijos akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius