-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Jasaičio advokatas A.Bandžius: „Žinodama, kaip jam skauda, Oksana muša per skaudžiausias vietas“

Oksanai Pikul-Jasaitienei išsakius nepasitenkinimą jos sutuoktinio Simo Jasaičio advokato Alberto Bandžiaus veiksmais, su 15min susisiekė ir pats advokatas.
Simas Jasaitis ir Albertas Bandžius
Simas Jasaitis ir Albertas Bandžius / Vidmanto Balkūno ir „Scanpix“ nuotr.

„Neturiu nieko prieš ją, nei man gyventi su ja reikia, nei bičiuliautis, bet kaip ji manipuliuoja – čia jau aukštasis pilotažas“, – 15min pokalbį pradėjo A.Bandžius.

Pasak jo, O.Pikul prieš S.Jasaitį naudoja psichologinį smurtą ir nuolat jį atakuoja žinutėmis, A.Bandžiaus žodžiais tariant, „nuolat prirašo šlykščių ir net vulgarių dalykų“.

„Nuo sausio 29 dienos, o aš jam pradėjau atstovauti sausio 25-ąją, jis bandė rasti kokią nors galimybę pasimatyti su sūnumi“, – 15min kalbėjo A.Bandžius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oksaną Pikul įsiutino Simo Jasaičio advokatas: „Jis yra rakštis mūsų šeimoje“

Advokatas tikino, kad O.Pikul buvo pasiūlyti keli variantai dėl galimybės S.Jasaičiui matytis su vaiku. Kadangi iki ikiteisminio tyrimo pabaigos S.Jasaičiui buvo uždrausta lankytis judviejų su Oksana namuose, šis neva ne kartą prašė su sūnumi susitikti kitoje aplinkoje, tačiau vis sulaukdavo neigiamo atsakymo apskritai tai padaryti.

„Siūlėme įvairius variantus, vienas tokių – vaikų kambariai, taip pat – Simo mama, vaiko močiutė. Dėl galimybės Simui pasimatyti su sūnumi į Oksaną buvo kreiptasi penkis kartus: sausio 29, 31 dienomis, taip pat – vasario 2, 3, 10 dienomis. Po sausio 29-osios ji pasakė – pagalvosiu, paskui vaikas susirgo. O vėliau kategoriškai pasakė, kad berniuko vežti pas Simo mamą neleisiu, kad ji – svetimas žmogus, kad Simo šeima vaiką nuteikinėja prieš ją, daro spaudimą“, – pasakojo A.Bandžius.

„Nuo sausio 29 iki vasario 10 dienos mėginau rasti galimybę Simui susitikti su berniuku, sakiau, leiskite, o ji – „neleisiu pas tuos žmones, jie jam svetimi“. Bendravome žinutėmis, nes po vieno pokalbio ji demonstratyviai numetė ragelį. Tada ji sakė, kad tegu Simas atvažiuoja į namus. Simui taikomas apribojimas, jis neturi teisės nei patekti į namą, nei ieškoti kontakto su ja.

Tada sakiau, kad tokiu atveju galima berniuką kur nors išvežti, kad Simas jį kur nors nusivežtų, o ji sakė – „ne, jis turi būti namuose“. Bandėme aiškinti, kad Simas negali, jos atsakymas – kad ji parašė prašymą, kad panaikintų apribojimą, kuris taikomas nuo pat sausio 21 dienos.

Didžiausias akibrokštas buvo tuomet, kad kai ji prieš pusantros savaitės buvo išvykusi ir sakė, kad tuo metu jos nebus, gali Simas važiuoti, nejaugi nenori pasimatyti su vaiku. Tai Simas sako, žinoma, bet aš negaliu dėl apribojimo.

Po kurio laiko jis susiskambino su Oksanos mama, sutarė, kad popiet galės atvažiuoti ir pabūti namuose, kol Oksanos nėra. Simui atvažiavus į Vilnių – matyt mama pranešė, kad Simas atvažiuoja – tai jis sulaukė didžiulės Oksanos tirados su grasinimais, jei jis ateis, kaip ji sakė, į jos namus, tai ji kvies policiją, nes jis neturi teisės“, – 15min sakė A.Bandžius.

Dar anksčiau kalbinta O.Pikul 15min sakė, kad advokatas A.Bandžius „yra rakštis jos šeimoje“. Esą jos vyrui atstovaujantis teisininkas jau kurį laiką jos atžvilgiu elgiasi neetiškai. Ką į tai jai atsakytų pats advokatas?

„Tai yra bandymas susidoroti, kad Simas vėl liktų neapsaugotas. Kai nesiseka, tada reikia kaltint advokatą“, – kalbėjo A.Bandžius.

Tačiau ir ant paties advokato yra kritęs šešėlis – kovo 1-ąją TV laidos „Valanda su Rūta“ metu jos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė pateikė vaizdo įrašą, kuriame į dienos šviesą buvo iškelti ir paties advokato šeimyniniai konfliktai ir jo reakcija į juos. Vaizdai, kuriuose įsiutęs ant savo dabar jau buvusios žmonos ir vaikų siautėjo A.Bendžius, kalbėjo patys už save.

Tad ar pats idealių santykių šeimoje nesukūręs A.Bandžius turi moralinę teisę ginti S.Jasaičio interesus?

TAIP PAT SKAITYKITE: Šokančio advokato Alberto Bandžiaus šeimos drama: „Tai sunkiausia gyvenimo byla“

„Mano paskutinė sutuoktinė buvo smurtautoja, teismo tai net yra pripažinta, ji buvo nuteista. Galime labai daug kalbėti apie neteisėtai gautus įrašus, ir apie pačios televizijos atsakomybę. Be to, laida iškarpoma.

Puikiai žinau, kaip ir kokiais metodais, moterys veikdamos nesąžiningai, gali manipuliuoti. Neturiu asmeninių nuoskaudų, puikiai matau, kaip manipuliuoja Oksana Pikul. Žinodama, kaip Simui skauda, ji muša per skaudžiausias vietas“, – sakė A.Bandžius.

Advokatas pabrėžė, kad kol kas S.Jasaičiui atstovauja iki ikiteisminio tyrimo pabaigos. Vėliau, pasak jo, krepšininkas svarsto ir apie galimybę kreiptis į teismą dėl garbės ir orumo įžeidimo bei skųsti esą melagingą pranešimą dėl smurto šeimoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius