Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Jasevičiūtė. Negalėčiau gyventi su pedantu, o vyrams reikia geros virtuvėje ir lovoje

Neseniai mano vienas draugas pareiškė, kad niekada negyventų su moterimi, kuri negamina maisto. Aš, žinoma, šokau į akis besiginčydama, kad šiais laikais, kai tiek galimybių užsisakyti maistą į namus, nueiti į restoraną ar, galiausiai, gaminimą dviese paversti pramoga – moteriai gaminimas tikrai neturėtų būti būtina savybė.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Ginčijausi, nes, pripažinsiu, pati labai nemėgstu gaminti. Man atrodo, kad laiką galima praleisti prasmingiau, nei dvi valandas sukantis prie puodų, kai po to viskas per 5 minutes suvalgoma. Draugas nepasidavė – joks restoranas jam neatstos naminio maisto, o moteris prie puodų jam reiškia namų šilumą ir jaukumą.

Po šio ginčo susimąsčiau, su kokiu vyru, kad ir koks jis bebūtų kitose srityse nuostabus, aš negalėčiau gyventi? Su kvailu, daug geriančiu, smurtaujančiu, tinginiu, piktybišku, nesuprantančiu humoro, nemylinčiu gyvūnų, nenorinčiu tobulėti, ir šį sąrašą galėčiau tęsti ilgai. Taip, mano kartelė gana aukšta ir aš nesiruošiu jos nuleisti. Bet man pasidarė smalsu, kokios priešingos lyties savybės kitas moteris labiausiai atbaido nuo gyvenimo kartu? Ir kadangi aš turiu galimybę apklausti žmones savo radijo laidoje „Su Skaiva“ – taip ir padariau.

Moterys buvo labai aktyvios ir man pavyko sudaryti TOP‘ą savybių, kurios yra labiausiai nepageidaujamos. Alkoholikų ir mušeikų į jį net neįtraukiu, nes tai ir taip akivaizdu – niekas nenori su tokiais gyventi. Paradoksas tame, kad vis dar per daug moterų Lietuvoje su tokiais būtent ir gyvena. Bet šį kartą aš ne apie juos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius