Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

S.Malinauskas atskleidė savo įspūdingą uždarbį, o R.Šimašius, V.Šustauskas ir Ž.Pinskuvienė kalbėjo apie kyšius

Artėjant Seimo rinkimams, LNK laida „KK2 Penktadienis“ nusprendė išsiaiškinti, ko iš tiesų žmonės eina į valdžią ir kokių pagundų patiria tapę, pavyzdžiui, merais ar Seimo nariais.
Skirmantas Malinauskas ir Vytautas Šustauskas
Skirmantas Malinauskas ir Vytautas Šustauskas / Stopkadras iš laidos „KK2 Penktadienis“

Buvęs Kauno meras Vytautas Šustauskas įsitikinęs: į Seimą ir apskritai politiką žmonės veržiasi tik dėl asmeninės naudos.

„Būnant meru pinigų nereikia toli ieškoti, atneša, ane, Šimašiau?“ – vos prasidėjus filmavimui Vilniaus merą užpuolė V.Šustauskas. Buvęs politikas, o dabar jau pensininkas prisipažino, kad būnant Kauno meru jis pats ne sykį sulaukė interesantų su vokeliais. Sykį ant jo stalo buvo padėta net 600 000 litų. Bet vyras pinigų atsisakė. „Durnas buvau, dabar Majamy gulėčiau“, – rėš V.Šustauskas.

S.Malinauskas dirbdamas Vyriausybėje gaudavo maždaug apie 2 tūkst. eurų, o dabar per mėnesį uždirba... 17 tūkst.

Vilniaus meras Remigijus Šimašius neneigė, kad anksčiau gundymų dovanomis sulaukdavęs ir jis, tačiau, kai interesantams buvo kategoriškai atsakyta, pasiūlymai baigėsi. O štai Širvintų merė Živilė Pinskuvienė dovanų yra gavusi ir delno dydžio auksinę sagę, ir 500 eurų vertės deimantų parduotuvės čekį. Žinoma, brangias dovanas ji taip pat grąžino. Skandalingą istoriją „KK2 Penktadienyje“ papasakos ir buvusi Seimo narė Aurelija Stancikienė, kuriai vienas kolega, tuometis Seimo narys, pasiūlė 2 tūkst. eurų už „vieno projekto paramą“.

Visi „KK2 penktadienio“ svečiai tvirtins: į politiką einama tikrai ne dėl algų. „Gyvename mes tikrai ne iš algų“, – prisipažins beveik 18 metų parlamente praleidęs Bronius Bradauskas, o jo žodžiai įžiebs diskusiją: iš ko tuomet gyvena politikai?

Dar daugiau aistrų įplieks buvusio Sauliaus Skvernelio padėjėjo Skirmanto Malinausko istorija. Dirbdamas Vyriausybėje jis gaudavo maždaug apie 2 tūkst. eurų, o dabar per mėnesį uždirba... 17 tūkst. Išgirdęs tokias sumas, V.Šustauskas tiesiog paklaiko, juk paties pensija – vos 240...

Prakalbus apie pajamas ir įvairias rinkimines netektis laidos herojų santykiai kardinaliai pasikeis, nes S.Malinauskas V.Šustauskui netikėtai įteiks pluoštą pinigų. Už ką? Ir ar Vytautas priims pinigus?

Nenuspėjama ir labai audringa diskusija – jau šį penktadienio vakarą 19.30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius