Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Š.Jasikevičius atostogas leidžia Kaune

Atostogaujantis Atėnų „Panathinaikos“ įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius nuo praėjusios savaitės dienas leidžia Kaune, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Š.Jasikevičius triumfuoja
Š.Jasikevičius / Tomo Tumalovičiaus/reporteris.com nuotr.

Iškart po Graikijos pirmenybių finalo Š.Jasikevičius trumpai atsipūtė Mikono saloje Egėjo jūroje, o po to grįžo į gimtąjį Kauną, kur gyvena tėvai ir brolis Vytenis.

Graikijos pirmenybes laimėjęs lietuvis iškart pareiškė, kad dėl nuovargio ir skausmų šią vasarą neprisidės prie Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės, žaisiančios Europos čempionate Lenkijoje. „Šarūnas po tokio ilgo sezono yra tikrai pavargęs, todėl dabar jo galvoje – tiktai poilsis, o pas tėvus ilsėtis geriausia“, – „Lietuvos rytui“ patvirtino V.Jasikevičius.

„Kauno“ klube sezoną baigusio gynėjo žodžiais, nors per 9 mėnesius ir jis, ir brolis krepšinio atsivalgė iki soties, jų kalba net per atostogas pakrypsta apie mėgstamą sporto šaką.

Tiesa, Š.Jasikevičius kol kas neskuba apsispręsti dėl ateities. Jo sutartis su „Panathinaikos“ baigėsi. Atėnų klubas norėtų ją pratęsti metams, lietuvis – dvejiems. Vilioti įžaidėją ėmėsi ir Madrido „Real“ klubas.

Iš Lietuvos Š.Jasikevičius keliaus į JAV. Ten jis ketina susitikti su savo bičiuliu, NBA klubo „Cleveland Cavaliers“ krepšininku Žydrūnu Ilgausku. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius