Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Š.Kalmanovičiaus bučiniai krepšininkėms ir trys statinės ikrų

Bučiuoti krepšininkes, jas kutenti ar barti – Lietuvos, Rusijos ir izraelio pilietybes turinčiam verslininkui tai atrodo įprasta.
Š.Kalmanovičius prabangiame biure, Maskvoje
Š.Kalmanovičius prabangiame biure Maskvoje / Žilvino Pekarsko nuotr.

„Ji – mano mergina, o ji duktė“,– rodydamas į Svetlaną Abrasimovą bei Iriną Osipovą šypsojosi Š.Kalmanovičius po Rusijos ir Lietuvos krepšinio rinktinių rungtybių Valmieroje.

„Lietuvos rytas“ pasakoja ir daugiau pikantiškų detalių apie Š.Kalmanovičiaus elgesį su Rusijos rinktinės krepšininkėmis. Sutikęs koridoriuje serbę Milicą Dabovič ir ją pabučiuoja...

„O kaip manote, ko aš čia atvykau? Pasibučiuoti“, – toliau šypsosi Š.Kalmanovičius. Jo pokalbis su „Lietuvos rytu“ taip pat buvo ne tik apie krepšinį.

Kuri komanda šiame čempionate yra gražiausia?

Aš jau ketverius metus esu įsimylėjęs Aušrą Bimbaitę. Tiesa, ji gal to nežino. Tačiau, mano įsitikinimu, rusės yra gražiausios.

Prieš karą Kaune gyveno vienas žydas humoristas. Kartą jis parašė, kad žydas turi vesti tris kartus. Pirmą sykį, kol esi jaunas, rusę arba ukrainietę. Nes jos yra gražiausios. Antrą kartą – moldavę. Nes būnant vidutinio amžiaus valgis rūpi labiau už grožį, o moldavų virtuvė turi apie 400 patiekalų.

Trečią kartą reikia vesti lietuvę arba žydę, nes jos geriausiai prižiūri kapines. Esu tokio amžiaus, kad rinkčiausi tarp lietuvės ir moldavės.

Aš feministas. Nuo tos dienos, kai 2002 m. įsimylėjau Aną Archipovą (buvusi garsi Rusijos rinktinės žaidėja, Š.Kalmanovičius dabartinė žmona), krepšininkės man – žvaigždės.

Ar po Jūrmalos rengsite savo žaidėjoms ką nors panašaus kaip Atėnų olimpinėse žaidynėse, kai Rusijos krepšininkės naktį maudėsi Egėjo jūroje, o šampanas liejosi laisvai?

Šampano nebuvo. Buvo rusiškos virtuvės patiekalų. Aš ir dabar į Latviją atvežiau juodųjų ikrų. Jų krepšininkės galės paragauti pusryčiams kas tris arba keturias dienas. Juodųjų ikrų gauti nebuvo lengva. Bet viešbutyje stovi trys statinaitės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius