-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalia Š.Marčiulionio – nauja moteris

Šalia legendinio krepšininko Šarūno Marčiulionio – nauja mylimoji. Tokie gandai jau senokai sklando po Lietuvą. Šią porą „Gyvenimo būdui“ pavyko užfiksuoti išeinančią iš prekybos centro „Iki“, esančio netoli Š.Marčiulionio namų sostinės Žvėryno rajone.
Š.Mačiulionis apdovanojimą atsiims asmeniškai.
Š.Mačiulionis. / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau ar 45 metų sportininkui, kuris iki šiol palikdavo mylėtas moteris, pačiam negresia paliktojo dalia? Mat daug laiko jo draugijoje praleidžianti Š.Marčiulionio krepšinio akademijos atstovė spaudai 28 metų Laura Mikelionytė esą turi kitą draugą. Apie tai „Gyvenimo būdui“ prasitarė Druskininkuose gyvenanti merginos motina Gražina Mikelionienė.

„Mano duktė jau suaugusi ir gyvena savarankiškai. Žinau tik tiek, kad ji turi savo asmeninį draugą“, – patikino G.Mikelionienė.

L.Mikelionytė savo viršininko ir draugo Š.Marčiulionio, su kuriuo dažnai matoma Vilniuje, matyt, nekviečia į savo šeimos šventes Druskininkuose – aplinkiniai pastebėjo, kad Laura jose dalyvauja viena.

Laura – manekenė, atstovaujanti tarptautinei modelių agentūrai „Image Major Group“. Jos nuotraukos puošė ne vieno lietuviško žurnalo viršelį.

Kaip rašė laikraštis „Druskonis“, Laura yra patyrusi didelę netektį asmeniniame gyvenime. Jos ilgametis draugas prieš šešerius metus žuvo autoavarijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius